Podometni tuš sistem z načinom slapa |Tuš sistem EYN PT61219

249 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Stil: sodoben
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Način toka vode: slap
LED svetilka: ne

Opis

Podrobni opis za podometni tuš sistem z načinom slapa | tuš sistem EYN PT61219

Želite unikatnost v vaši kopalnici?

V kolikor ste na vprašanje odgovorili z “da” in si zares želite, da bi vašo sodobno opremljeno kopalnico krasil povsem unikatni izdelek, potem ste na pravi strani. S podometnim tuš sistemom z načinom slapa zagotovo ne morete zgrešiti!

Podometni tuš sistem s sodobno obliko in izvrstno funkcijo slapa je izdelek, ki se bo v sodobno opremljeno kopalnico lepo podal, ji dodal piko na i in jo izpopolnil do najvišje možne mere.

Izberite podometni tuš sistem EYN PT61219 in naj vaše sanje postanejo resničnost že danes!

Oblika, ki spominja na slap

Podometni tuš sistem se ponaša z obliko, ki že sama na sebi spominja na slap. Oblika je kvadratasta, ukrivljena, zato prihaja funkcija slapa zares do izraza. Pomislite, kako lepo bi bilo po napornem dnevu izkoristiti nekaj sproščujočih trenutkov v družbi tega podometnega tuš sistema. Kako krasno bi bilo, ko bi se lahko v mislih preselili v nek kotiček v naravi, kjer bi na vaši koži občutili nežen dotik slapa.

Vse to in še več je mogoče s podometnim tuš sistemom EYN PT61219.

Podometni tuš sistem bo z vami dolga leta

Podometni tuš sistem ima dolgo življenjsko dobo, kar pomeni, da bo z vami še vrsto let. Zahvala za to gre premišljeno izbrani trpežni medenini, prevlečeni s kromom, ki ohranjata izgled izdelka prav takšen, kot je bil ob nakupu. Brez madežev, z lepim sijajem.

Keramični ventil prav tako pripomore k daljši življenjski dobi, njegova glavna funkcija pa je preprečevanje kapljanja vode.

24-mesečna garancija ob nakupu

Ob nakupu izdelka vam nudimo kar 24-mesečno garancijo. Da, prav ste slišali. To odločitev smo sprejeli, ker smo tudi mi mnenja, da je izdelek vreden vašega denarja. Ker je izdelan iz kakovostnih materialov, je razmerje med kvaliteto in ceno popolno.