Podometni tuš sistem z masažnimi šobami|Tuš sistem EYN PTS50425

559 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Stil: sodoben
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Način toka vode: dež, ročica za prhanje, masažne šobe
LED svetilka: ne

Opis

Podrobni opis za tuš sistem z masažnimi šobami | Tuš sistem EYN PTS50425

Izdelek, ki si ga želite v svoji kopalnici

Prhanje z podometnim tuš sistemom je fantastično doživetje. Omogoča vam različne načine prhanja. Na klasični način lahko uporabite ročico, lahko se razvajate z masažnimi šobami, ali pa vključite funkcijo dežja in si predstavljate, da se prhate v naravi. V mislih se lahko preselite v vaš skrivni kotiček.

Oblika tuš sistema  bo vašo kopalnico naredila sodobno, elegantno, moderno. Tuš sistem vas bo po napornem dnevu sprostil in pripravil na nova doživetja.

Preprosto morate ga imeti!

Spremenite izgled vaše kopalnice

Podometni tuš sistem ni primeren za vsako kopalnico. Pristajal bo v prestižne, sodobno opremljene, moderne kopalnice.

V kolikor se odločite za nakup, se bodo vaše oči vsak dan spočile na tem čudovitem podometnem tuš sistemu, ki vam omogoča toliko različih načinov tuširanja, toliko načinov za sprostitev, preživljanje trenutkov v mirnem, prijetnem okolju in sprostitev ob različnih temperaturah in načinih toka vode. Uživajte v dotiku vsake kapljice vode!

Podometni tuš sistem z dolgo življenjsko dobo

Podometni tuš sistem  je izdelan iz premišljeno izbranih materialov, natančneje iz trpežne medenine, prevlečene s poliranim kromom. Oba materiala skrbita, da bo tuš sistem še vrsto let ohranjal svojo čudovito podobo, sijaj in bo ostal brez madežev.

Keramični ventil preprečuje neželjeno kapljanje vode, ki bi na izdelku pustilo neestetske madeže, ki bi kalili njegovo popolno podobo.

Podometni tuš sistem je enostaven za čiščenje, čistite ga lahko s preprostim, nežnim detergentom.

24-mesečna garancija

Ob nakupu izdelka vam zagotavljamo 24-mesečno garancijo. Razlog za to je, da smo tudi v naši trgovini mnenja, da je podometni tuš sistem kakovostno izdelan, vreden svoje cene in da bo z vami vrsto let. Prepričani smo, da gre pri podometnem tuš sistemu za popolno razmerje med kvaliteto in ceno.

V kolikor se odločite za nakup, ste lahko prepričani, da bo le-ta varen, brez vseh tveganj.