Podometni tuš sistem z dvema izhodoma | Tuš sistem EYN PT06605

449 

449 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Površina: poliran krom
Stil: sodoben
Število ročajev: en
Način toka vode: dež
LED svetilka: ne

Podrobni opis za podometni tuš sistem z dvema izhodoma| Tuš sistem EYN PT06605

Tuš sistem, ki bo v vašo kopalnico vnesel svežino

Iščete tuš sistem, ki bo vaši kopalnici dodal piko na i, vendar ne veste točno, česa si želite? Bi radi, da vaša kopalnica izgleda sodobno? Predstavljamo vam podometni tuš sistem EYN PT06605, ki je morda prav to, kar iščete.

Sodobne, vendar preproste oblike in montaža v steno, ki zavzame precej manj prostora so zagotovo lastnosti, ki govorijo v prid tuš sistema EYN PT06605.

Bo že držalo, da je včasih manj tudi več, kajne?

Neverjetna preprostost

Za vse tiste, ki si ne želite luksuza v kopalnici, prestižne opremljenosti in velikega izstopanja, je podometni tuš sistem izdelek, ki vas bo navdušil.

Brez odvečnih delov, lepih, sodobnih kvadratastih oblik, ki se povezujejo med vsemi deli tuš sistema in ustvarjajo popolno celoto in s funkcijo dežja, je ta izdelek zares čudovit.

K preprostemu videzu ogromno pripomore montaža v steno in dejstvo, da podometni tuš sistem ne vsebuje ročice za prhanje. Morda je prav zaradi tega bolj primeren za vse tiste, ki imate raje druge načine prhanja in se navdušujete tudi nad funkcijo dežja.

Podometni tuš sistem z dolgo življenjsko dobo

Da, res je. Premišljeno izbrani material, natančneje trpežna medenina, ki je prevlečena s poliranim kromom, prispeva k temu, da bo tuš sistem z vami še vrsto let. Oba materiala poudarjata lep sijaj izdelka, preprečujeta nastanek madežev in skrbita za to, da bo tuš sistem po več letih še vedno videti tako čudovito, kot ob samem nakupu.

Keramični ventil tega fantastičnega izdelka preprečuje neželjeno kapljanje vode, ki bi sicer pustilo grde madeže na površini izdelka.

24-mesečna garancija

Ob nakupu izdelka vam zagotavljamo 24-mesečno garancijo. Izdelek je zares kakovostno izdelan, razmerje med njegovo kvaliteto in ceno pa je preprosto popolno. Vaš nakup bo brez tveganj.

Podometni tuš sistem EYN PT06605
You're viewing: Podometni tuš sistem z dvema izhodoma | Tuš sistem EYN PT06605 449 
Dodaj v košarico