Podometni tuš panel z načinom slapa in dežja | Tuš panel EYN PT939851

789 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Stil: sodoben
Površina: poliran krom
Število ročajev: tri ročaji
Način toka vode: dež, slap, ročica za prhanje
Termostat: da
LED svetilka: ne

Opis

 Podrobni opis za podometni tuš panel z načinom slapa in dežja | Tuš panel EYN PT939851

Podometni tuš panel v vaši kopalnici

Si že od nekdaj želite, da bi imeli v lastni kopalnici podometni tuš panel? Če ste odgovori pritrdilno, potem ste na pravi strani. Predstavljamo vam namreč podometni tuš panel EYN PT939851.

Podometni tuš panel je modernega, sodobnega videza in ima sodobne funkcije, ki vključujejo tudi različne načine toka vode.

Le kako bi se mu lahko uprli?

Slap v vaši kopalnici

Kot je razvidno iz kratkega opisa izdelka, podometni tuš panel ponuja različne načine toka vode, med katerimi je klasično prhanje z ročico, funkcija dežja in funkcija slapa.

Slap je naravnost čudovita funkcija, ki na koži pusti prijeten občutek. Za trenutek boste resnično pomislili, da ste nekje v naravi pod pravim slapom. Nič ni lepšega od sproščanja s temperaturo vode, ki vam najbolj ugaja.

Privoščite si trenutek zase. Trenutek, v katerem boste uživali, se sprostili, pozabili na vse težave in se pripravili na nove izkušnje, ki jih prinaša življenje.

Lepa oblika ročice za prhanje

Na slikah si lahko ogledate tudi moderno, sodobno dizajnirano ročico za prhanje, ki ni niti malo podobna klasični ročici za prhanje. Z dolžino cevi 1,5 metra bo tudi prhanje z ročico precej bolj enostavno.

Če si torej želite nekaj drznega, sodobnega, modnega, potem je podometni tuš panel EYN PT939851 resnično pravi izdelek za vas.

Podometni tuš panel z dolgo življenjsko dobo

Prav ste prebrali!  Podometni tuš panel je izdelan iz trpežne medenine in je prevlečen s poliranim kromom. Oba materiala sta premišljeno izbrana in sta zares popolna izbira za tuš panel, saj mu oba podaljšujeta življenjsko dobo. To pomeni, da bo podometni tuš panel z vami še vrsto let.

5 let garancije

Ob nakupu izdelka vam zagotavljamo 5 let garancije,  s katero potrjujemo, da je tuš panel vreden vašega denarja.

Vaš nakup bo brez tveganj.