Podometni tuš panel v zeleni barvi | tuš panel EYN PT86722

399 

399 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Stil: klasičen
Površina: medenina
Število ročajev: en
Način toka vode: dež, ročica za prhanje
LED svetilka: ne
Termostatska pipa: da

 


Podrobni opis za podometni tuš panel v zeleni barvi | tuš panel EYN PT86722

Dopolnite kopalnico z zeleno barvo

Se vam zdi, da vaši kopalnici nekaj manjka? Ste mnenja, da je preveč enobarvna in dolgočasna? Sedaj to ni več potrebno. Predstavljamo vam namreč podometni tuš panel v zeleni barvi, ki bo popestril vsako kopalnico.

Dovolite si tvegati in dodajte v vašo kopalnico ta izjemno barvit podometni tuš panel, ki vas bo prav gotovo navdušil z barvo, obliko, delovanjem in seveda s preprosto uporabo.

Z zeleno barvo boste v kopalnico priklicali občutek, kot da ste prav zares v naravi.

Izbirajte med dvema načinoma toka vode

Podometni tuš panel EYN PT86722 vam omogoča izbiro med dvema načinoma toka vode. Prvi izmed njiju je funkcija dežja. Le-ta bo še toliko bolj realistična zaradi krasne zelene barve glave tuš panela in ročice za prhanje. Z zeleno barvo, ki je značilna po tem, da pomirja in sprošča, si boste zlahka predstavljali, da ste nekje v naravi. Odmislite težave in se sprostite!

Drugi način toka vode je bolj klasični – prhanje z ročico. Podometni tuš panel vam omogoča tudi ta način, kar je naravnost fantastično!

Podometni tuš panel z dolgo življenjsko dobo

Podometni tuš panel EYN PT86722 je izdelan iz kar dvojne medenine, kar pomeni, da medenina predstavlja glavni material in prav tako tudi vrhnji sloj izdelka. Medenina je izredno trpežen material, ki zagotavlja, da bo podometni tuš panel z vami še vrsto let, da bo ostal prav takšen kot ob nakupu (brez madežev) in da bo ohranil vidni sijaj.

Keramični ventil preprečuje neželjeno kapljanje vode.

24-mesečna garancija

Ob nakupu izdelka vam nudimo kar 24-mesečno garancijo. Za to smo se odločili, ker smo tudi sami mnenja, da gre pri izdelku za odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Vaš nakup bo tako varen, brez vsakega tveganja. Izdelek je vreden vašega denarja.

Podometni tuš panel EYN PT86722
You're viewing: Podometni tuš panel v zeleni barvi | tuš panel EYN PT86722 399 
Dodaj v košarico