Podometni tuš panel iz niklja | tuš panel EYN PT61497

599 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Površina:nikelj
Stil: sodoben
Število ročajev: en
Način toka vode: dež, kopanje, ročica za prhanje
LED svetilka: ne

Opis

Podrobni opis za podometni tuš panel iz niklja | tuš panel EYN PT61497

Podometni tuš panel iz niklja v vaši kopalnici

Podometni tuš panel iz niklja EYN PT61497 je sodobnega dizajna, oblik, ki se med seboj povezujejo in ustvarijo popolno celoto, kakovostnih materialov, različnih načinov prhanja in nizke cene. In vse to le v enem izdelku!

Če torej iščete nov tuš panel za vašo kopalnico in še nimate popolnoma jasno zastavljenih ciljev, kakšnega tuš panela si želite, je morda prav podometni tuš panel iz niklja EYN PT61497 prava izbira za vas.

Mi vas bomo seznanili z njegovimi prednostmi, vi pa se odločite za nakup in naj vaša kopalnica zasije v popolnoma novi luči!

Prefinjene oblike

Podometni tuš panel EYN PT61497 zaznamujejo  izjemno lepo oblikovane linije. Poglejte samo glavo tega krasno oblikovanega tuš panela. Je kvadratne oblike, vendar tako zelo tankega dizajna, da izgleda elegantno in modno.

Naslednji del tuš panela, ki ga bodo opazile vaše oči, je ročica. Zelo modna, prefinjena, dizajnersko gledano lepo povezana z glavo tuš panela, ročajem in s pipo. Oblikovana je tako, da je na otip prijetna. Prav tako jo je enostavno držati v rokah med samim prhanjem.

Podometni tuš panel iz niklja bo v vaši kopalnici dolga leta

Podometni tuš panel iz niklja je zagotovo izdelek, pri katerem so se proizvajalci odločili za izbor samo prefinjenih in kakovostnih materialov. Trpežna medenina bo poskrbela, da bo tuš panel z vami še vrsto let in sicer prav takšen, kot je bil ob nakupu – brez madežev vode, z lepim sijajem in gladko površino. Prevleka iz niklja je vsekakor ena izmed vrlin tega izdelka.

24-mesečna garancija

Ob nakupu podometnega tuš panela iz niklja vam zagotavljamo 24-mesečno garancijo, za katero smo se odločili po spoznanju z dejstvom, da je izdelek zares kakovosten in vreden vašega denarja. Nakup boste opravili brez tveganj.