Podometna armatura za kad z LED osvetlitvijo | armatura EYN PSK7917

379 

Tip armature: podometna armatura za kad
Namestitev: armatura se vgradi v steno
Glavni material: medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben

Način toka vode: slap, ročica za prhanje
Ventil: keramični
LED svetilka: da

Opis

Podrobni opis za podometno armaturo za kad z LED osvetlitvijo | armatura EYN PSK7917

Podometna armatura za kad bo nase pritegnila vsak pogled

Podometna armatura za kad z LED osvetlitvijo je sodobne oblike in modnega dizajna. Če je sodobno opremljena tudi vaša kopalnica, potem z podometno armaturo za kad EYN PSK7917 zagotovo ne boste zgrešili.

V kolikor vas zanimiva oblika armature ne bo popolnoma prepričala, dovolite, da vas prepriča LED svetloba, ki poudari lepoto tega čudovitega izdelka.

Način slapa in ročica za prhanje

Podometna armatura za kad EYN PSK7917 vam omogoča dva načina prhanja. Kvadratasta oblika, po kateri voda nežno drsi in se na koncu izliva kot slap vas bo zagotovo pustila brez besed. Če pa k temu prištejemo še dejstvo, da se slap glede na temperaturo vode obarva v modro, zeleno ali rdečo barvo, potem ne moremo spregledati fantastičnosti te armature. Za LED svetlobo ne potrebujete nobenih baterij.

Moderne oblike je tudi ročica za prhanje. Oblikovana je tako, da je na otip prijetna. Zaradi montaže v steno cev ročice ni vidna, dokler je ne povlečete navzven.

Podometna armatura za kad z dolgo življenjsko dobo

Podometna armatura za kad EYN PSK7917 je izdelana iz trpežne medenine, ki skrbi za to, da bo armatura z vami še vrsto let. Zaključni sloj predstavlja poliran krom, ki prav tako prispeva k daljši življenjski dobi izdelka.

Keramični ventil preprečuje nadležno kapljanje vode.

Čiščenje podometne armature za kad z LED osvetlitvijo je preprosto in vam ne bo vzelo veliko časa. Očistite jo lahko z nežnim detergentom. Z rednim čiščenjem boste ohranili prekrasen sijaj.

24-mesečna garancija

Ob nakupu podometne kopalniške armature EYN PSK7917 vam nudimo 24-mesečno garancijo, s katero potrjujemo, da je izdelek vreden vsakega evra. Prav tako potrjujemo, da gre za odlično razmerje med kvaliteto in ceno izdelka. Tako bo vaš nakup  varen, brez vsakega tveganja.