Pipa EYN 6064 | Elegantna visoka armatura, za kuhinjo ali kopalnico, pri kateri se klasika sreča s posebnostjo

139 

Tip armature: kuhinjska ali kopalniška pipa za enojni ali za dvojni umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na pult ali na umivalnik
Glavni material: trpežna medenina
Površina: brušen nikelj
Število ročajev: en
Uporaba: za enojni ali dvojni umivalnik (zasuk)
Oblika: sodobna
Način toka vode: klasičen – okrogli curek vode
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
Posebnost: termostatska pipa

Opis

Podrobni opis za elegantno, visoko armaturo, pri kateri se klasika sreča s posebnostjo | Kuhinjska/kopalniška pipa EYN 6064

Klasični okrogli curek, privlačen brušen nikelj in ravno dovolj poseben dizajn so lastnosti, s katerimi prepriča armatura EYN 6064, namenjena za kuhinjo ali kopalnico

Pipa EYN 6064 bo v vašo kuhinjo ali kopalnico vnesla žarek svežine ter posebnosti. Običajen umivalnik bo spremenila v poseben, izbrani dodatek k vaši notranji opremi. Zanimiva prevleka iz niklja bo zaokrožila eleganco vaše kuhinje oziroma kopalnice. Sodobna oblika ročaja, s katerim dozirate toplo oziroma hladno vodo lepo soupada s celotnim videzom pipe.

EYN 6064 je termostatska pipa – brez nevarnosti, da vas preseneti prevroča voda

Zaradi termostata, ki je vgrajen v kuhinjsko armaturo EYN 6064 se je pri njeni uporabi praktično nemogoče opeči z vročo vodo. Brez skrbi lahko to pipo uporabljajo mlajši otroci in tudi če sami hitimo, ni nevarnosti, da nas preseneti prevroča voda.

Uporabne mere pipe EYN 6064

Kuhinjska armatura EYN 6064 meri 320 mm v višino ter spada med visoke armature. Tudi razdalja med cevjo in curkom vode je velika (205 mm), kar pomeni, da je dobra izbira za kuhinjo, saj ima širok domet. Namestimo jo lahko na enojni ali na dvojni umivalnik. V kuhinji pogosto uporabljamo visoke vaze, vrče za vodo, široke pekače ali pladnje. Pri uporabi naštetega, se bodo mere pipe EYN 6064 izkazale za odlično prednost. Z njo boste v najkrajšem možnem času napolnili vodo v vazo, brez težav pomili velik pekač ali pladenj. Tudi pomivanje ostale posode bo hitro in učinkovito.

Uporabna za enojni ali dvojni umivalnik

Pipo EYN 6064 lahko uporabljate na enojnem ali na dvojnem umivalniku. Njen popoln zasuk v levo in v desno za 90 stopinj ter njen dolg vrat, vam omogočajo širok doseg. Toplo oziroma hladno vodo boste preprosto dozirali s pomočjo lepo oblikovanega ročaja, pri katerem se krog sreča s storžasto obliko.

Model pipe EYN 6064 je zagotovo odlična izbira za vsako sodobno kuhinjo, pri kateri sta pomembna tako uporabnost kot poseben, nekonvencionalen videz. Lepo se poda tudi sodobno opremljeni kopalnici, ki izraža svoj poseben slog.

Enostavno čiščenje kuhinjske/kopalniške armature EYN 6064 in lesk, ki traja

Pipa je izdelek, ki je nenehno v stiku z vodo in vsi se želimo izogniti neestetskim lisam, ki jih na pipi pušča izhlapela voda. Že sam izbrani material – brušen nikelj – kot tudi oblika kuhinjske/kopalniške armature EYN 6064 omogočata zares enostavno čiščenje. Uporabimo zgolj nežnen detergent, s katerim učinkovito odstranimo ostanke vodnih kapljic ter morebitno ostalo umazanijo.

Kuhinjska/kopalniška armatura EYN 6064 bo z vami vrsto let

Kuhinjska/kopalniška pipa EYN 6064 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz kvalitetnega in malce manj običajnega brušenega niklja. Podaljšano življenjsko dobo ji omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja. Dobra izbira, ki traja.

Hitra in enostavna namestitev pipe EYN 6064

Vaš paket naročene kuhinjske/kopalniške armature EYN 6064 vsebuje vse potrebno za hitro in enostavno montažo, ki jo lahko opravite kar sami. Prihranite denar, ki bi ga namenili hišnim mojstrom. Namestitev je preprosta.

Ugodna cena kuhinjske/kopalniške pipe EYN 6064
K vsem naštetim atributom, ki jih poseduje kuhinjska/kopalniška armatura EYN 6064 lahko dodamo še enega, ki je pogosto zelo pomemben faktor izbire – to je ugodna cena. Izkoristite priložnost, ko gresta kvaliteta in ugodna cena z roko v roki.

Garancija kakovosti

Ob nakupu kuhinjske/kopalniške armature EYN 6064 vam izdamo 24-mesečno garancijo, kar vam omogoča nakup brez tveganja. Dodatno zagotovilo kakovosti je spoštovanje standarda kvalitete ISO9002.

Naj bo kuhinjska/kopalniška armatura EYN 6064 uporaben in skrbno izbran dodatek vašega sodobno opremljenega stanovanja

Vaš dom odseva vaš življenjski slog. Kuhinjska/kopalniška armatura EYN 6064 govori: sodobno, posebno, kvalitetno in uporabno. Je prava izbira za vse, ki želijo nekaj posebnega.