Pipa EYN 0113 za kuhinjo ali kopalnico | Sodobna visoka kuhinjska/kopalniška armatura ostrih linij

159 199 

159 199 

Tip armature: kuhinjska/kopalniška pipa za enojni ali za dvojni umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na pult ali na umivalnik
Glavni material: trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Uporaba: za enojni ali dvojni umivalnik
Oblika: sodobna
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)

Podrobni opis za sodobno kuhinjsko/kopalniško armaturo ostrih linij | Kuhinjska/kopalniška pipa za umivalnik EYN 0113

Sodoben dizajn in ostre linije so lastnosti, s katerimi prepriča armatura EYN 0113, primerna za kuhinjo ali za kopalnico

Kuhinjska/kopalniška armatura EYN 0113 se ponaša s sodobno ozko eleganco, ostrimi linijami ter ročajem pravilnih oblik. Prevladujejo kvadratne in pravokotne oblike, sam vodni curek pa priteče iz okrogle odprtine. Tanek dizajn pipe v prostor vnaša zračnost in lahkotnost. Sodoben, svež val energije za vašo kopalnico ali kuhinjo!

Uporabna za enojni ali dvojni umivalnik

Pipo EYN 0113 lahko uporabite za enojni umivalnik ali za dvojnega. Kljub navidezni trdni ukoreninjenosti pravokotne oblike pipe, je ta vrtljiva tako v levo kot v desno, kar pomeni, da je primerna tudi za dvojni umivalnik. Toplo in hladno vodo boste dozirali s sodobno oblikovanim ročajem, ostrih, pravilnih oblik, s katerim je dopolnjena kopalniška/kuhinjska armatura ENY 0113.

 

Enostavno čiščenje pipe EYN 0113 in lesk, ki traja

Pipa je izdelek, ki je nenehno v stiku z vodo in najbolj neestetski so lahko madeži, ki jih na pipi pušča izhlapela voda. Kuhinjska/kopalniška armatura EYN 0113 je narejena iz materialov, ki zagotavljajo lesk brez madežev, lesk, ki traja. Tudi čiščenje je zelo enostavno. Uporabimo zgolj nežnen detergent, s katerim učinkovito odstranimo ostanke vodnih kapljic ter morebitno ostalo umazanijo.

Hitra in enostavna namestitev kuhinjske/kopalniške pipe EYN 0113

Za namestitev pipe boste potrebovali le eno luknjo v umivalniku ali pultu. Preprosto montažo lahko opravite sami, saj vaš paket naročene kuhinjske/kopalniške armature EYN 0113 vsebuje vse potrebno za hitro in enostavno namestitev.

Ugodna cena kuhinjske/kopalniške armature EYN 0113

Elegantno lahkotno svežino, ki jo bo v vašo kopalnico ali kuhinjo vnesla pipa EYN 0113 lahko dobite po ugodni ceni. Tokrat vam za eleganco ne potrebno seči globoko v denarnico.

Kopalniška/kuhinjska armatura EYN 0113 je vzdržljiva

Kopalniška/kuhinjska pipa EYN 0113 je izdelana iz trpežne in trdne medenine in ima zaključni sloj iz lepega ter kvalitetnega poliranega kroma. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

Nakup brez tveganja

Ob nakupu pipe EYN 0113 vam izdamo 24-mesečno garancijo, ki vam omogoča nakup brez tveganja.

Naj pipa EYN 0113 vnese zračnost in svežino v vašo sodobno oblikovano kuhinjo ali kopalnico

Vaši gostje bodo občudovali elegantno ozko lepotico, ostrih, pravilnih oblik, ki se bo dvigala nad vašim umivalnikom. Kuhinjska/kopalniška armatura EYN 0113 je prava izbira za vse, ki iščete piko na i vaše sodobno opremljene kuhinje ali kopalnice.

kuhinjska_kopalniska_armatura_pipa_eyn0113_na_umivalniku
You're viewing: Pipa EYN 0113 za kuhinjo ali kopalnico | Sodobna visoka kuhinjska/kopalniška armatura ostrih linij 159 199 
Izberite možnosti