Luksuzni podometni tuš sistem s tremi izhodi|Tuš sistem EYN PT34451

549 727 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Stil: sodoben
Število ročajev: en
Način toka vode: dež, kopanje, ročica za prhanje
LED svetilka: ne

Opis

Podrobni opis za luksuzni podometni tuš sistem s tremi izhodi | Tuš sistem EYN PT34451

Luksuz v vaši kopalnici

Si od nekdaj želite, da bi vaša kopalnica izgledala luksuzno, prestižno, moderno? Sedaj je to mogoče. Predstavljamo vam luksuzni podometni tuš sistem EYB PT34451, ki bo vašo kopalnico spremenil v popolnoma luksuzni kotiček v vašem domu.

Dovolite si v vašem domu ustvariti ta čudoviti luksuzni kotiček z luksuznim podometnim tuš sistemom in uživajte v njegovi izjemni funkcionalnosti in prefinjenosti.

Izdelek je dosegljiv po zelo ugodni ceni.

Luksuzne oblike in prekrasen sijaj

Luksuzni podometni tuš sistem EYN PT34451 vas bo prav gotovo navdušil z luksuzno dizajniranimi oblikami in sijajem, ki ga oddaja material na površini tega fantastičnega izdelka.

Samo poglejte si to prefinjeno oblikovano ročico za prhanje, pri kateri je zlata oblika kombinirana s črno in skupaj ustvarjata popolno celoto. Ročica je oblikovana tako, da jo boste brez težav držali v rokah in je zelo prijetna na otip.

Z obliko ročice se popolnoma sklada tudi oblika glave tuša in oblika samega ročaja. Vse te prekrasne oblike precizno zaključuje prelepa zlata barva z vidnim sijajem, ki še dodatno poudarja luksuznost tega izdelka.

Luksuzni podometni tuš sistem z dolgo življenjsko dobo

Luksuzni podometni tuš sistem se ponaša z dolgo življenjsko dobo. Za to se gre zahvaliti premišljeno izbranemu glavnemu materialu, ki ga predstavlja trpežna medenina. Le-ta poskrbi, da do izdelek z vami še vrsto let, da bo ostal prav takšen, kot je bil ob nakupu, brez madežev, skrbi pa tudi za ohranitev sijaja.

Vse to lahko ohranjate, če izdelek negujete z nežnim detergentom.

Keramični ventil prav tako skrbi za dolgo življenjsko dobo in preprečuje neželjeno kapljanje vode.

24-mesečna garancija

Ob nakupu izdelka vam nudimo kar 24-mesečno garancijo. Z njo potrjujemo, da je luksuzni podometni tuš sistem zares vreden svoje cene, ter da gre za odlično razmerje med kvaliteto in ceno izdelka.

Dodatne informacije

Glava in ventil

Glava 25 cm, Glava 40 cm in ventil z montažnim boksom