Luksuzni nadometni termostatski tuš sistem v različnih barvah | Prha za tuširanje EYN ELT1104

799 999 

Opis

Predstavljamo vam luksuzni nadometni tuš sistem EYN ELT1104, ki je izjemno kvalitetno izdelan in je dobavljiv v različnih barvnih kombinacijah. Ta vrhunski tuš sistem ponuja vrsto naprednih funkcij, ki bodo vaše tuširanje spremenile v pravo doživetje.

Ena izmed najpomembnejših funkcij tega sistema je inteligentni termostatski ventil, ki natančno uravnava temperaturo vode. S tem bo vaše tuširanje prijetno in udobno, saj se lahko izognete neprijetnim nihanjem temperature. Poleg tega ima termostatski ventil prikazovalnik temperature na zaslonu, ki ne potrebuje dodatnega napajanja z elektriko.

EYN ELT1104 ima tudi integrirano polico za odlaganje, ki je čudovito oblikovana in omogoča praktično shranjevanje vaših kopalniških pripomočkov. S tem bo vaša kopalnica videti še bolj urejena in organizirana.

Sistem ima štiri izlive, ki so nadglavna prha, široka tuš ročka na cevi, ozka tuš ročka na cevi in spodnji izliv na armaturi. To pomeni, da lahko izberete najprimernejši način za vaše tuširanje glede na vaše želje in potrebe.

Grancija nadometnega tuš sistema ELT1104 je 5 let.

Dodatne informacije

Barva

Gun metal – bela, Krom – bela, Zlato – bela, Mat črna, Bela, Gun metal