LED stenska armatura za kad s slapom | armatura EYN SAK9671

379 

Tip armature: stenska armatura
Namestitev: armatura se pritrdi na steno
Glavni material: medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Način toka vode: slap, ročica za prhanje
Ventil: keramični
LED svetilka: da

Opis

Podrobni opis za LED stensko armaturo za kad s slapom | armatura EYN SAK9671

Ekstravagantna armatura za vašo dizajnersko kopalnico

LED stenska armatura za kad s slapom EYN SAK9671 bo lepo dopolnila in popestrila videz vsake sodobno opremljene kopalnice in ji bo zares dodala piko na i.

Če iščete armaturo, ki bo ob vstopu v kopalnico pritegnila popolnoma vsak pogled, potem je LED stenska armatura za kad s slapom popolna izbira za vas in vašo kopalnico.

Ukrivljene oblike in ročica za prhanje prestižnega videza… vse to in še več sedaj z eno samo stensko armaturo za kad!

Vrhunski dizajn LED stenske armature za kad

LED stenska armatura za kad s slapom je vrhunsko dizajnirana, prav tako so kreativno dodelani vsi majhni detajli, ki jih morda na prvi pogled ne opazite.

Ukrivljen del armature, po katerem priteka voda v modri, zeleni ali rdeči barvi (glede na izbrano temperaturo vode) in se počasi v obliki slapa izliva v kad, pri čemer nastaja čudovit, pomirjujoč zvok, prefinjeno izdelana ročica za prhanje, modnega dizajna, ki je prijetna na otip in prav tako za držanje v rokah in seveda ročaj, ki se popolnoma ujema s preostalimi deli te fantastične armature.

Moderen dizajn lepo zaključuje sijaj, ki ga ustvarja površina iz poliranega kroma.

LED stenska armatura za kad bo z vami vrsto let

Vas skrbi, da vaša armatura po nekaj mesecih uporabe izgubila čudovit sijaj, površino pa bodo kalili madeži? Sedaj vam ni potrebno skrbeti! LED stenska armatura za kad je izdelana iz trpežne medenine, zaključni sloj pa predstavlja poliran krom, zato ima izdelek zares dolgo življenjsko dobo.

Sijaj boste z lahkoto ohranili z rednim čiščenjem z nežnim detergentom.

24-mesečna garancija

Ob nakupu LED stenske armature za kad vam zagotavljamo 24-mesečno garancijo. Z njo potrjujemo, da je izdelek vreden vašega denarja. Vaš nakup bo opravljen varno, brez vsakega tveganja.