LED podometni tuš sistem iz kroma | Tuš sistem EYN PT16165

499 529 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Površina: poliran krom
Stil: sodoben
Število ročajev: en
Način toka vode: dež, ročica za prhanje
LED svetilka: da

Opis

Podrobni opis za LED podometni tuš sistem iz kroma | tuš sistem EYN PT16165

LED podometni tuš sistem v vaši kopalnici

Iščete nov tuš panel za vašo sodobno opremljeno kopalnico? Si želite izdelka kvalitetne izdelave in primerne cene? Sporočamo vam, da ste na pravi strani. LED podometni tuš sistem je izdelek, primeren za vsako sodobno opremljeno kopalnico.

Vrhunska kvaliteta, odlično razmerje med kvaliteto in ceno, sodobne oblike in LED svetilka so le nekatere izmed vrlin tega LED podometnega tuš sistema.

Odoločite se za nakup in naj se vaše prhanje spremeni v nepozabno zabavo!

Barvitost LED podometnega tuš sistema

So tudi vam všeč barve? Se navdušujete nad modro barvo? Sedaj jo lahko občudujete tudi v času prhanja. LED podometni tuš sistem ima namreč LED svetilko, s katero se bo vaše prhanje spremenilo v pravo zabavo. Opazujte, kako se vodne kapljice počasi spreminjajo v čudovito modro barvo, preden se dotaknejo vaše kože.

Sodobne oblike LED podometnega tuš sistema

LED podometni tuš sistem se bo odlično podal vsaki sodobno opremljeni kopalnici. Je sodobnega dizajna, glava tuša in ročica za prhanje sta kvadrataste oblike, k obema pa se lepo poda tudi sodobna oblika ročaja.

Sodoben videz čudovito zaključuje opazen sijaj, za katerega gre zahvala površini iz poliranega kroma.

LED podometni tuš sistem bo z vami vrsto let

LED podometni tuš sistem je izdelan iz trpežne medenine, prevlečene s poliranim kromom. Oba materiala skrbita za dolgotrajno življenjsko dobo, ohranjata čudovit sijaj na površini in preprečujeta nastanek madežev, ki bi kalili popolno površino tega LED podometnega tuš sistema.

Keramični ventil skrbi za dolgo življenjsko dobo in preprečuje kapljanje vode.

24-mesečna garancija

Da, prav ste prebrali. Ob nakupu tega LED podometnega tuš sistema vam zagotavljamo 24-mesečno garancijo. Z njo potrjujemo, da je izdelek kakovosten in vreden nakupa. Nakup boste opravili popolnoma varno, brez vseh tveganj. Naši spletni trgovini lahko zaupate.

Dodatne informacije

Vrsta ventila:

Navadni ventil, S kaseto za lažjo montažo