LED podometni tuš sistem črne ali krom barve | tuš panel EYN PT50089

499 649 

499 649 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Površina: bron
Stil: sodoben
Število ročajev: en
Način toka vode: dež, ročica za prhanje
LED svetilka: da

Podrobni opis za LED podometni tuš panel črne barve | tuš panel EYN PT50089

Drznost vaše kopalnice

LED podometni tuš panel EYN PT50089 vas bo navdušil z drznim izgledom. Če ste tudi sami pristaši drznega življenjskega sloga, ki se ga ne bojite izraziti v opremljenosti vaših prostorov, potem je LED podometni tuš panel pravi izdelek za vašo kopalnico.

Sodobni dizajn, drzna črna barva in LED svetloba modre barve vas ne bodo pustili ravnodušnih. Ustvarite si lasten kotiček v vašem domu, v katerem boste brez slabe vesti izrazili vaš drzen življenjski slog.

V kolikor vam je LED podometni tuš panel v črni barvi padel v oči takoj, ko ste ga zagledali, potem nikakor ne odlašajte. Odločite se za njegov nakup!

Kombinacija črne površine in modre LED svetlobe

Le kaj bi lahko bilo videti bolj drzno, kot tuš panel s čudovito, črno površino, kombinirano z modro LED svetlobo? LED podometni tuš panel črne barve vas preprosto ne more razočarati. Uživajte ob pogledu na vodne kapljice, ki se ob prehodu iz glave tuša spremenijo v prekrasno modro barvo, nato pa se nežno dotaknejo vaše kože.

Navdušile vas bodo tudi sodobne oblike LED podometnega tuš panela. Glava, ročica za prhanje in ročaj so stilsko popolnoma povezani med seboj in ustvarjajo prelepo celoto.

LED podometni tuš panel z vami dolga leta

LED podometni tuš panel je izdelan iz trpežne medenine, zaključni sloj pa predstavlja bron. Oba materiala skrbita za dolgo življenjsko dobo izdelka in za izgled, kakršen je bil ob nakupu. Tako vam ne bo potrebno skrbeti zaradi madežev, ki bi kalili njegovo lepo podobo. Sijaj lahko ohranite s čiščenjem z nežnim detergentom.

Keramični ventil bo preprečil neželjeno kapljanje vode.

Dimenzije posameznih elementov tuš sistema:

Premer glave: 25 cm, LED
Dolžina ročice za gravo: 35cm
Navoji: 1/2 cole

Garancija 5 let

Ob nakupu LED podometnega tuš panela vam zagotavljamo kar 5 let garancije. Z njo  potrjujemo, da je izdelek vreden vsakega evra. Vaš nakup bo opravljen brez tveganj.

Led Podometni Tus Panel Crne Barve Tus Panel Eyn Pt50089 1
You're viewing: LED podometni tuš sistem črne ali krom barve | tuš panel EYN PT50089 499 649 
Izberite možnosti