LED pipa za kopalnico EYN MF97 | LED kopalniška armatura z odprtim slapom

199 

Tip armature: pipa za kopalnico, primerna za umivalnik
Namestitev: kopalniška armatura se pritrdi na umivalnik
Material: trpežna medenina in kaljeno steklo
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Vroča in mrzla voda: da
Način toka vode: slap
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
LED svetilka: da/ne
Barve LED svetlobe: rdeča/zelena/modra (glede na temperaturo vode)
Baterija: ne
Termostatska pipa: da

 

Opis

Podrobni opis za LED kopalniško armaturo z odprtim slapom | LED pipa za kopalnico EYN MF97

Pravilne linije, odprti slap in poliran krom – sodobna LED pipa za kopalnico

Pravilne linije, v kombinaciji z mehkobo slapu, ki se vrtinči v umivalnik, so atributi, ki naredijo LED armaturo za kopalnico EYN MF97 dobro izbiro za moderno opremljeno kopalnico. LED svetilka v notranjosti pipe vas bo očarala s pridihom modrine, zelene ali rdeče.

Širok odprti slap –  miniatura mogočnega slapu v vaši kopalnici

Z malce domišljije se lahko slap, ki se zliva iz LED armature EYN MF97, prelevi v pravi pravcati slap. Voda ima izjemen čistilni ter pomirjevalni učinek na človeka. Zgolj trenutek aktivnega skoka v stran vas zjutraj napolni z energijo za ves dan, lahko vas pomiri sredi delovnega dne ali vas sprosti ob večerih, po pestrem dogajanju, ki ste ga doživeli. Pipa za kopalnico EYN MF97 vas lahko odpelje na učinkovito domišljijsko popotovanje, pod pravi slap sredi narave. V zelo kratkem času lahko pridete do globoke sprostitve. Naložba vase, v svoja doživetja ter kvaliteto bivanja.

Doziranje tople ali hladne vode

LED pipa za kopalnico EYN MF97 je sodobno oblikovana pipa, ki jo zaključuje podaljšan, tanek ročaj, ostrih pravokotnih linij, s katerim boste preprosto namešali željeno temperaturo vode. Izjemno odziven in prijeten na dotik. Izdelan je iz trpežne medenine ter prevlečen s poliranim kromom.

LED pipa za kopalnico EYN MF97 je kvalitetna

Slap pipa EYN MF97 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma. Voda se zlije preko široke odprte površine, kar ustvari mehak slap. Armatura vsebuje tudi LED svetilko, ki se glede na temperaturo vode obarva v modro, zeleno ali rdečo svetlobo. Dodatna baterija za svetilko ni potrebna. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

LED pipa za kopalnico EYN MF97 v sebi skriva barvito jedro

V notranjosti kopalniške armature EYN MF97 se skriva LED svetilka, ki ob odprti vodi čarobno obarva tanek sloj pipe. Minimalistična popestritev brez pretiravanja. Svetilka se obarva v eno izmed treh različnih barv (modra, zelena, rdeča), glede na trenutno temperaturo vode, ki teče skozi pipo. Pri temperaturi vode pod 35 stopinj celzija, bo LED lučka svetila modro. Ko se bo temperatura dvignila med 35 in 43 stopinj celzija, se bo svetloba samodejno obarvala zeleno. Pri temperaturi vode med 43 in 50 stopinj celzija, vas bo očarala temno rdeča barva. Na to, da je temperatura presegla 50 stopinj, pa vas bo opozorilo utripanje rdeče LED lučke. Brez skrbi torej, da bi se opekli s prevročo vodo.

Hitro in preprosto do armature za kopalnico EYN MF97

LED pipa za kopalnico EYN MF97 je lahko vaša hitro in enostavno. Po oddaji preprostega spletnega naročila vam jo v najkrajšem možnem času dostavimo, v paketu z vsem potrebnim za njeno montažo. Montirate jo lahko sami, hitro in preprosto. In že lahko uživate v uporabi.

Ugoden nakup brez tveganja

Pri naročilu preko naše spletne trgovine, je lahko LED pipa EYN MF97 vaša po zelo ugodni ceni. Ob nakupu pa vam pripada tudi 24-mesečna garancija.