LED kopalniška armatura s čudovitim slapom | pipa EYN KP1526

299 

299 

Tip armature: pipa za kopalnico, primerna za umivalnik
Namestitev: kopalniška armatura se pritrdi na umivalnik
Glavni material: trdna in trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Način toka vode: slap
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
LED svetilka: da

 

Podrobni opis za LED kopalniško armaturo s čudovitim slapom | pipa EYN KP1526

Moderno opremljena kopalnica

LED kopalniška armatura s čudovitim slapom je sodobna kreacija z elementi modernosti in prefinjenosti. Prestiža ji zagotovo ne manjka!

Zanimive, sodobne oblike, sijaj medenine in funkcija slapa v kombinaciji z LED svetilko so tiste lastnosti LED kopalniške armature, ki bodo vašo kopalnico naredile zares posebno in privlačno.

Barvit slap

Pri LED kopalniški armaturi se funkcija slapa združuje z LED svetilko, ki povzroči obarvanost slapa. Funkcija ima precej sproščujoč učinek, je prijetna na pogled, obenem pa jo je tudi zanimivo opazovati. Barva se spreminja glede na temperaturo vode. Pri temperaturi vode med 30° in 40° se pojavi zelena obarvanost. Če je temperatura vode nižja ali enaka 30°se pojavi modra barva, pri temperaturi nad 40°pa zelena barva.

LED kuhinjska armatura bo kopalnico izpopolnila že samo z dizajnom, v kolikor pa dizajnu dodamo še barvitost in funkcijo slapa, potem je izdelek zares pika na i v vaši kopalnici.

LED kopalniška armatura bo z vami vrsto let

LED kopalniška armatura ni le čudovitega dizajna, sestavljena je namreč iz trdne in trpežne medenine, ki jo krasi prevleka iz kroma. Trpežni material skrbi za dolgo življenjsko dobo izdelka, ga ohranja takšnega, kot je bil ob nakupu in mu daje neverjetno lep sijaj. Dovršen keramični ventil preprečuje nadležno kapljanje vode.

Preprosta montaža

Naj vas razveselimo z dejstvom, da je montaža LED kopalniške armature tako hitra in enostavna, da vam ne bo potrebno zapravljati dodatnih vsot denarja in svojega dragocenega časa. Pipa se pritrdi na umivalnik, za kar boste potrebovali le eno luknjico. Vse, kar boste potrebovali za pravilno namestitev pipe, boste prejeli v kompletu skupaj z izdelkom.

24-mesečna garancija

Ob nakupu LED kopalniške armature vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo. Z njo potrjujemo, da je izdelek kakovostne izdelave in ugodne cene. Vaš nakup bo varen. 

LED kopalniška armatura EYN KP1526
You're viewing: LED kopalniška armatura s čudovitim slapom | pipa EYN KP1526 299 
Dodaj v košarico