LED armatura za kopalnico EYN MF313 | LED kopalniška pipa s slapom

269 

Tip armature: pipa za kopalnico, primerna za umivalnik
Namestitev: kopalniška armatura se pritrdi na umivalnik
Material: trpežna medenina in kaljeno steklo
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Vroča in mrzla voda: da
Način toka vode: slap
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
LED svetilka: da
Barve LED svetlobe: roza/zelena/modra (glede na temperaturo vode)
Baterija: ne
Termostatska pipa: da

 

Opis

Podrobni opis za LED kopalniško pipo s slapom | LED armatura za kopalnico EYN MF313

Pravilne linije, bleščeči poliran krom ter kaljeno steklo, ki se obarva glede na temperaturo vode – LED armatura za kopalnico EYN MF313 vas bo očarala!

Če želite v svojo dizajnersko oblikovano kopalnico vnesti barvitost in svežino, je LED armatura za kopalnico EYN MF313 odlična izbira. Umetelni dizajn te pipe uporablja steklo, poliran krom ter LED svetlobo, da pričara zanimiv ekstravaganten videz. Močna LED svetilka, ob odprti pipi, obarva celotno površino kaljenega stekla v čudovito modro, nežno pastelno zeleno ali poživljajoče roza barvo.

Kvalitetno kaljeno steklo

LED armatura EYN MF313 ima srednji del iz kvalitetnega kaljenega stekla, ki je nežno ukrivljen, tako da poudari mehkobo slapu, ki se zlije iz njega. Znotraj kaljenega stekla je montirana močna LED svetilka, ki enakomerno porazdeljeno obarva vodni curek, ki steče skozi steklo ter celo začetek slapu.

Širok slap, ki vas lahko popelje na domišljijsko popotovanje

Nežen curek vode, ki se v obliki slapu zlije preko vaših rok, vam lahko omogoči, da si vzamete trenutek zase in se v domišljiji preselite pod mogočen slap sredi neokrnjene narave. Med ali ob koncu natrpanega dne lahko vsaj za kratek čas zares začutite sebe, se umirite. Vsak trenutek sprostitve je dragocen. Kopalniška armatura EYN MF313 vas lahko odpelje na učinkovito domišljijsko popotovanje. V zelo kratkem času do globoke sprostitve.

LED armatura EYN MF313 bo obarvala vašo izkušnjo uporabe pipe

Model kopalniške armature EYN MF313 vključuje močno LED svetilko, ki se obarva glede na temperaturo vode, ki priteče skozi pipo. Svetilka bo celoten srednji del armature obarvala v eno izmed treh različnih barv (modra, zelena, roza), glede na trenutno temperaturo vode, ki teče skozi pipo. Pri hladni vodi, bo LED lučka svetila modro. Ko se bo temperatura vode dvignila, se bo svetloba samodejno obarvala v pastelno zeleno. Pri pretoku vroče vode pa vas bo očarala poživljajoča roza barva.

Dodatna baterija ni potrebna

LED svetilka v kopalniški pipi EYN MF313 ne potrebuje dodatne baterije, saj jo napaja sam pretok vode, ki steče skozi pipo. Brez dodatnih stroškov, opravil in skrbi.

Doziranje tople ali hladne vode

LED armatura EYN MF313 je sodobno oblikovana pipa, ki jo zaključuje podaljšan, ozek ročaj, ostrih pravokotnih linij, s katerim boste preprosto namešali željeno temperaturo vode. Izjemno odziven in prijeten na dotik.

Preprosto čiščenje in dolgotrajen lesk

Pipa je izdelek, ki je nenehno v stiku z vodo, zato obstaja možnost vodnih lis in podobnih estetskih madežev. Pipo EYN MF313 lahko očistite hitro in enostavno. Uporabite zgolj nežen detergent, s katerim učinkovito odstranite vodne lise ter morebitno ostalo umazanijo. Zgolj s tem boste dosegli trajen lesk.

Kopalniška LED armatura EYN MF313 – izjemna kvaliteta

Slap pipa EYN MF313 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma ter je kombinirana s steklom. Slap priteče iz čudovitega kaljenega stekla, ki vsebuje LED svetilko. Svetilka se glede na temperaturo vode obarva v modro, zeleno ali roza svetlobo. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

Ugoden nakup brez tveganja

Preko naše spletne prodajalne, lahko kvalitetno kopalniško pipo EYN MF313 dobite po ugodni ceni. Poleg tega pride v paketu s 24-mesečno garancijo in tako predstavlja nakup brez tveganja.

Hitro in preprosto do kopalniške armature EYN MF313

LED pipa za kopalnico EYN MF313 je lahko vaša hitro in enostavno. Po oddaji preprostega spletnega naročila vam jo v najkrajšem možnem času dostavimo, v paketu z vsem potrebnim za njeno montažo. Montirate jo lahko sami, hitro in preprosto. In že lahko uživate v uporabi.

Izberite barvitost!

Privoščite si doživetje barv, barvito popestritev za novo ali staro kopalnico. Majhen dodatek za veliko spremembo.