LED armatura za kopalnico EYN CM0224 | Zaobljena slap kopalniška pipa

169 

169 

Tip armature: pipa za kopalnico, primerna za umivalnik
Namestitev: kopalniška armatura se pritrdi na umivalnik
Material: trpežna medenina in kaljeno steklo
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: klasičen
Vroča in mrzla voda: da
Način toka vode: slap
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
LED svetilka: da
Barve LED svetlobe: rdeča/zelena/modra (glede na temperaturo vode)
Termostatska pipa: da

 

Podrobni opis za slap kopalniško pipo | LED armatura za kopalnico EYN CM0224

Okrogle in mehko zaobljene linije, širok slap in osvetljeno kaljeno steklo – sodobna LED armatura za kopalnico EYN CM0224 vas bo prevzela!

LED armatura za kopalnico EYN CM0224 je pravšnja pika na i popolni notranji opremi vsake sodobno opremljene kopalnice. Umetelni dizajn te pipe uporablja steklo, poliran krom ter LED svetlobo, da pričara zanimiv ekstravaganten videz.

Širok obarvan slap –  miniatura mogočnega slapu v vaši kopalnici

Z malce domišljije se lahko slap, ki se zliva iz LED pipe EYN CM0224, prelevi v pravi pravcati slap. Voda ima izjemen čistilni ter pomirjevalni učinek na človeka. Zgolj trenutek aktivnega skoka v stran vas zjutraj napolni z energijo za ves dan, lahko vas pomiri sredi delovnega dne ali vas sprosti ob večerih, po pestrem dogajanju, ki ste ga doživeli. Armatura za kopalnico EYN CM0224 vas lahko odpelje na učinkovito domišljijsko popotovanje, pod pravi slap sredi narave. V zelo kratkem času lahko pridete do globoke sprostitve. Naložba vase, v svoja doživetja ter v kvaliteto bivanja.

Doziranje tople ali hladne vode

LED armatura za kopalnico EYN CM0224 je sodobno oblikovana pipa, ki jo zaključuje podaljšan, ozek ročaj,v obliki stožca. Umeščen je v središče kroga, ki počiva na kvadratnem podstavku.  S tem elegantnim ročajem boste preprosto namešali željeno temperaturo vode. Je izjemno odziven in prijeten na dotik.

LED armatura za kopalnico EYN CM0224 – izjemna kvaliteta

Kopalniška pipa EYN CM0224 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma ter je kombinirana s steklom. Slap priteče iz čudovitega kaljenega stekla, ki vsebuje LED svetilko. Svetilka se glede na temperaturo vode obarva v modro, zeleno ali rdečo svetlobo. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja. Dodatno zagotovilo kakovosti je spoštovanje ISO9002 standarda med celotnim postopkom izdelave.

Armatura za kopalnico EYN CM0224 ponuja barvno doživetje ob vsaki uporabi

Model kopalniške armature EYN CM0224 vključuje prozorno steklo ter LED svetilko, ki se obarva glede na temperaturo vode, ki priteče skozi pipo. Svetilka bo celoten srednji del armature obarvala v eno izmed treh različnih barv (modra, zelena, rdeča), glede na trenutno temperaturo vode, ki teče skozi pipo. Pri temperaturi vode pod 35 stopinj celzija, bo LED lučka svetila modro. Ko se bo temperatura dvignila med 35 in 43 stopinj celzija, se bo svetloba samodejno obarvala v poživljajočo zeleno. Pri temperaturi vode med 43 in 50 stopinj celzija, vas bo očarala rdeča barva. Na to, da je temperatura presegla 50 stopinj, pa vas bo opozorilo utripanje rdeče LED lučke. Brez skrbi torej, da bi se opekli s prevročo vodo. LED svetloba in kaljeno steklo sta odlična kombinacija.

Ugoden nakup

Tokrat se sodobna eleganca splača tudi z vidika cene. Pride namreč v paketu z visoko kakovostjo ter trajnostjo. Iskoristite ugodno ceno pipe EYN CM0224.

Garancija

LED armatura za kopalnico EYN CM0224 pride v paketu s 24-mesečno garancijo in tako predstavlja nakup brez tveganja.

Preprosta montaža pipe

LED armatura za kopalnico EYN CM0224 pride v paketu z vsem potrebnim za njeno montažo. Montirate jo lahko sami, hitro in preprosto, s pomočjo ene luknje v umivalniku. Brez dodatnih stroškov za mojstra, ki bi se mučil z zapletenimi sistemi. Hitro in enostavno. In že lahko uživate v uporabi.

Vnesite še več barvitosti v svojo kopalnico!

Čudovito kaljeno steklo, ki se obarva v lepo modro, živahno zeleno ali poživljajočo rdečo barvo, vsakič, ko uporabite pipo. Nameščeno na okrogel valj, z rahlim nagibom. Nad njim pa pokončen stožec, s pomočjo katerega dozirate pretok in temperaturo vode. Pravšnja izbira za vašo dizajnersko opremljeno kopalnico.

 

You're viewing: LED armatura za kopalnico EYN CM0224 | Zaobljena slap kopalniška pipa 169 
Dodaj v košarico