Kuhinjska pipa EYN 3904 | Sodoben dizajn, visoka kuhinjska armatura s prefinjeno eleganco

229 

229 

Tip armature: kuhinjska pipa za enojni umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na pult
Glavni material: trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Uporaba: za enojni umivalnik
Oblika: sodobna
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)

Podrobni opis za sodobno kuhinjsko armaturo s prefinjeno eleganco | Kuhinjska pipa za umivalnik EYN 3904

Sodoben dizajn, umetelna ukrivljenost in zanimiv zožan curek vode so lastnosti, s katerimi prepriča kuhinjska armatura EYN 3904

Kuhinjska armatura EYN 3904 se ponaša s sodobno ozko eleganco. Ozek vrat pravilne pravokotne oblike omogoči zanimiv zožan curek vode, ki bo popestril sodobno opremo vaše dizajnerske kuhinje. Mojstrsko izbrani elementi doprinesejo k edinstvenemu videzu te pipe.

Termostatska pipa

Za doziranje tople oziroma hladne vode ima kuhinjska armatura 3904 sodobno oblikovan ročaj pravilnih oblik. Pipa 3094 je termostatska, kar pomeni, da ni nevarnosti, da bi iz nje pritekla prevroča voda.

Uporabne mere pipe EYN 3094

Poleg prefinjene elegance, se kuhinjska armatura EYN 3094 ponaša še z uporabnimi merami. Spada med visoke armature, kar pomeni, da je dobra izbira za kuhinjo. V kuhinji namreč pogosto uporabljamo visoke vaze, vrče za vodo ali vino itd. Naj bo uporaba pipe preprosta. Ko pridejo vaši gostje, boste s to pipo hitro in enostavno napolnili vrč z vodo, ali nalili vodo v visoko vazo za rože.

Model pipe EYN 3094 je zagotovo odlična izbira za vsako sodobno premljeno kuhinjo pri kateri je na prvem mestu eleganca, vseeno pa se ne želite odpovedati uporabnosti.

Enostavno čiščenje pipe EYN 3094 in lesk, ki traja

Pipa je izdelek, ki je nenehno v stiku z vodo in najbolj neestetski so lahko madeži, ki jih na pipi pušča izhlapela voda. Kuhinjska armatura EYN 3094 je narejena iz materialov, ki zagotavljajo lesk brez madežev, lesk, ki traja. Za čiščenje uporabimo zgolj nežnen detergent, s katerim učinkovito odstranimo ostanke vodnih kapljic ter morebitno ostalo umazanijo.

Hitra in enostavna namestitev kuhinjske pipe EYN 3094

Za namestitev pipe boste potrebovali le eno luknjo v kuihinjskem pultu. Vaš paket naročene kuhinjske armature EYN 3094 vsebuje vse potrebno za hitro in enostavno namestitev.

Ugodna cena kuhinjske armature EYN 3094

Tokrat se zaradi prefinjene elegance ni potrebno odreči uporabnosti ali seči zelo globoko v denarnico. Pipo EYN 3094 je namreč možno dobiti po ugodni ceni.

Kuhinjska armatura EYN 3094 je visoko kakovostna

Kuhinjska pipa EYN 3094 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz sijočega in kvalitetnega poliranega kroma. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

Garancija kakovosti

Ob nakupu pipe EYN 3094 vam izdamo 24-mesečno garancijp, ki vam omogoča nakup brez tveganja.

Prefinjena eleganca kuhinjske pipe EYN 3904 

Kuhinjska armatura EYN 3904 je kot vitka lepotica, ki se dviga nad umivalnik in iz njene odprtine se vanj zliva žuboreč, živahen curek vode. Eleganca, ki ji ni para.

 

kuhinjska_armatura_kuhinjska_pipa_eyn3904_vodni_curek
You're viewing: Kuhinjska pipa EYN 3904 | Sodoben dizajn, visoka kuhinjska armatura s prefinjeno eleganco 229 
Dodaj v košarico