Kopalniška/kuhinjska armatura s popolno vrtljivostjo | Pipa EYN KAV21611

159 

159 

Tip armature: kuhinjska/kopalniška armatura, primerna za dva umivalnika
Namestitev: armatura se pritrdi na umivalnik
Material: medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: tradicionalen
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
Termostatska pipa: da

Podrobni opis za kopalniško/kuhinjsko armaturo s popolno vrtljivostjo | pipa EYN KAV21611

Kopalniška/kuhinjska armatura EYN KAV21611 je prav to, kar potrebujete

Iščete kopalniško/kuhinjsko armaturo, sodobnega videza, lepe oblike in kakovostne izdelave? Kopalniška/kuhinjska armatura EYN KAV21611 je vse to in še več!

Navdušila vas bo njena preprosta uporaba in prilagodljivost. Zakaj bi se vi prilagajali pipi, ko pa se lahko ta prečudovita pipa prilagaja vam?

Dovolite pipi, da vam poenostavi delo v kuhinji ali v kopalnici.

Popolna vrtljivost pipe

Kopalniška/kuhinjska armatura vam omogoča vrtenje v krogu 360° in to ne le del pipe, temveč celotna pipa. Vrtljiv je tudi ročaj pipe, zato bo uporaba zabavna in enostavna. Bi si sploh še  lahko želeli kaj bolj praktičnega?

Vrtljivost celotne pipe vam omogoča uporabo z dvema umivalnikoma – bodisi v kopalnici, bodisi v kuhinji. Zaradi izjemno lepe oblike in funkcije vrtenja se bo lepo zlila z obema prostoroma.

Montaža? Nič lažjega!

Zaradi montaže vam zares ni potrebno skrbeti. Za to opravilo vam ni potrebno biti mojster za domača opravila, niti ne boste potrebovali nekoga, ki vam bo pipo inštaliral, vi pa boste zapravili dodatne vsote denarja.

Montaža kuhinjske/kopalniške armature je tako enostavna in hitra, da jo lahko opravite tudi sami. Za namestitev je potrebna samo ena luknja. Vse, kar boste za to opravilo potrebovali, boste prejeli v kompletu skupaj z kuhinjsko/kopalniško armaturo.

Podaljšana življenjska doba

Kuhinjska/kopalniška armatura je narejena iz trpežne medenine, prevlečene s poliranim kromom. Oba materiala podaljšujeta življenjsko dobo izdelka in poskrbita za čudovit sijaj na njegovi površini. Če ga želite ohraniti, negujte izdelek z nežnim detergentom.

Keramični ventil preprečuje neželjeno kapljanje vode, ki bi lahko na pipi pustilo neestetske madeže.

24-mesečna garancija kopalniške/kuhinjske armature

Obnakupi izdelka vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo, s katero potrjujemo, da je kuhinjska/kopalniška armatura izdelana iz kakovostnih materialov in vredna vašega denarja. Vaš nakup bo opravljen brez vseh tveganj in bo popolnoma varen.

Kopalniška/kuhinjska armatura EYN KAV21611
You're viewing: Kopalniška/kuhinjska armatura s popolno vrtljivostjo | Pipa EYN KAV21611 159 
Dodaj v košarico