Kopalniška armatura za umivalnik iz medenine | pipa EYN KA5711

239 

Tip armature: pipa za kopalnico, primerna za umivalnik
Namestitev: kopalniška armatura se pritrdi na umivalnik
Glavni material: trdna in trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Način toka vode: klasičen
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)

Opis

Podrobni opis za kopalniško armaturo za umivalnik iz medenine | pipa EYN KA5711

Moderni dizajn v vaši kopalnici

Kopalniška armatura za umivalnik iz medenine EYN KA5711 je pipa unikatnega videza, kreirana na podlagi upoštevanja sodobnih trendov. In prav videz je tisti, ki bo poskrbel za to, da bo vaša kopalnica zasijala v popolnoma novi podobi.

V kolikor želite v vašo kopalnico dodati pipo, ki je povsem drugačnega videza kot druge pipe, potem je kopalniška armatura za umivalnik EYN KA6711 prava izbira za vas!

Zanimiva oblika zavite palice

Kopalniška armatura za umivalnik EYN KA6711 je armatura, ki navdušuje s svojim videzom. Ima obliko palice, ki se počasi dviga, doseže vrh in se nato spušča nazaj proti umivalniku. Prav tako zanimiva je tudi oblika in sama postavitev ročaja – ročaj je namreč pritrjen na stran pipe, je izjemno funkcionalen in odziven.

Prekrasno obliko pipe krasi sijaj zaključnega sloja iz poliranega kroma, ki armaturo lepo zaključi in poudari njeno unikatnost.

Kopalniška armatura za umivalnik bo z vami vrsto let

Kopalniška armatura za umivalnik iz medenine EYN KA5711 je narejena iz samo najboljših materialov, ki skrbijo, da bo pipa z vami še dolga leta. Trpežna in trdna medenina je prevlečena s slojem poliranega kroma. Dovršen keramični ventil preprečuje nadležno kapljanje vode, ki bi vas lahko spravljalo ob živce.

Za ohranitev lepega sijaja je potrebno pipo negovati z nežnim detergentom.

Preprosta namestitev

Za namestitev ne boste potrebovali veliko časa, niti ne dodatnih finančnih stroškov, saj je povsem enostavna. Prav tako boste v kompletu z izdelkom prejeli vse, kar potrebujete za pravilno namestitev. Bi sploh lahko bilo bolj preprosto?

24-mesečna garancija

Ob nakupu kopalniške armature za umivalnik iz medenine EYN KA5711 vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo. Tudi v naši spletni trgovini smo prepričani v kakovost izdelka ter primerno razmerje med kakovostjo in ceno. Vaš nakup bo opravljen varno.