Kopalniška armatura v obliki laboda | pipa EYN KZI5179

289 

289 

Tip armature: pipa, primerna za enojni umivalnik v kopalnici
Namestitev: kopalniška armatura, montirana na pult
Površina: imitacija zlata
Število ročajev: en
Oblika: sodobna
Način toka vode: klasičen okrogli curek, tuš
Število lukenj za montažo: tri

Podrobni opis za kopalniško armaturo v obliki laboda | pipa KZI5179

Zlati labod v vaši kopalnici

Si predstavljate, kako lepo bi bilo imeti v kopalnici čudovitega laboda? Malce neverjetno, vendar tudi to je mogoče! S kopalniško armaturo KZI5179 se bo vaša kopalnica razbohotila v družbi izjemno lepega, zlatega laboda.

S čudovitim labodom do popolnoma novega videza kopalnice

Pipa KZI5197 je zares izjemna in unikatna. Njena osnova  so glava in izjemno natančno izdelana krila laboda, ki poskrbijo za tako zelo prestižen videz, kot bi si ga le stežka predstavljali. Pa vendar obstaja – s pipo KZI5197 bo vaša kopalnica elegantna in prestižna kot še nikoli prej!

Kopalniška armatura v obliki laboda je sestavljena iz treh delov – laboda, iz katerega priteče voda v klasičnem načinu okroglega curka, lepo oblikovanega zlatega ročaja in tuš ročice. Vsi deli armature so stilsko dovršeni in se med seboj izpopolnjujejo, za celotno podobo pa poskrbi tudi sijaj površine, ki jo predstavlja imitirano zlato.

Kopalniška armatura v obliki laboda se montira na umivalnik.

Naj vaša kopalnica zasije v družbi izjemno lepega zlatega laboda!

Kopalniška armatura v obliki laboda z dolgo življenjsko dobo

Zlati labod bo z vami še vrsto let, saj je izdelan iz trdne in trpežne medenine, ki pipo več let ohranja prav takšno, kot je bila ob nakupu. Površino izdelka predstavlja imitacija zlata, ki poskrbi za prestižen videz armature.

Preprosta montaža

Kopalniška armatura v obliki laboda je povsem preprosta za montažo. Potrebovali boste 3 luknje, saj je pipa sestavljena iz treh delov. Ne bo vam potrebno zapravljati denarja za hišne mojstre, saj lahko montažo opravite sami. Opravilo vam ne bo vzelo veliko časa.

24-mesečna garancija

Ob nakupu kopalniške armature vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo, s katero potrjujemo, da je pipa kakovostne izdelave in vredna nakupa. Naši spletni trgovini lahko zaupate, zato bo vaš nakup opravljen varno in brez vseh tveganj. 

Kopalniška armatura v obliki laboda EYN KZI5179
You're viewing: Kopalniška armatura v obliki laboda | pipa EYN KZI5179 289 
Dodaj v košarico