Kopalniška armatura s slapom EYN 104 | Ekstravaganten dizajn pipe za enojni umivalnik

129 189 

Tip armature: pipa za kopalnico, primerna za umivalnik
Namestitev: kopalniška armatura se pritrdi na umivalnik
Glavni material: trdna in trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Način toka vode: slap
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)

 

Počisti

Opis

Podrobni opis za sodobno kopalniško pipo za enojni umivalnik | Kopalniška armatura EYN 104

Prefinjeno izbiro umivalnika vaše kopalnice naj zaokroži ekstravagantna kopalniška armatura EYN 104

Kopalniška armatura EYN 104 bo v vašo kopalnico vnesla piko na i sodobnega dizajna. Pritrdite jo preprosto in hitro, neposredno na umivalnik, in že bo vaša kopalnica zasijala na novo. Pravilne linije, ozka, ukrivljena silhueta, tanek ročaj ter svetleča površina poliranega kroma.

Kopalniška armatura EYN 104 očara s čudovitim vodnim slapom

Namesto običajnega ozkega curka, katerega smo vajeni, se iz te posebne kopalniške armature zliva curek v obliki slapu. Prepustite svoje roke nežnemu božanju ter opazujte, kako se voda elegantno vrtinči navzdol v umivalnik, preko podaljšanega ozkega vratu pipe. Naj vas domišljija ponese pod mogočen slap, ki buči nekje sredi neokrnjene narave.

Eleganten, tanek ročaj pravilnih linij zaokroža sodoben dizajn kopalniške pipe EYN 104

Toplo in hladno vodo boste dozirali z zasukom zelo odzivnega prefinjenega ročaja, ki krasi kopalniško armaturo EYN 104. Naj vaši gostje občudujejo to eleganco. Model pipe EYN 104 je vsekakor odlična izbira za vsako dizajnersko opremljeno kopalnico.

Naj vas občutek slapu na rokah odpelje …

Nežen curek vode, ki se v obliki slapu zlije preko vaših rok, vam lahko omogoči, da si vzamete trenutek zase in se v domišljiji preselite pod mogočen slap sredi neokrnjene narave. Med ali ob koncu natrpanega dne lahko vsaj za kratek čas zares začutite sebe, se umirite. Vsak trenutek sprostitve je dragocen. Kopalniška armatura EYN 104 vas lahko odpelje na učinkovito domišljijsko popotovanje. V zelo kratkem času do globoke sprostitve.

Kopalniška armatura EYN 104 je elegantna in trpežna, z dolgo življenjsko dobo

Pipa, iz katere se zliva slap, je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

Termostatska pipa

Kopalniška armatura EYN 104 ima vgrajen termostat, kar pomeni, da odpade vaša skrb, da bi se opekli s prevročo vodo. Brez skrbi lahko pipo uporabljajo tudi mlajši otroci.

Brez tveganja do dizajnerske pipe za kopalnico

Kopalniška armatura EYN 104 je opremljena s 24-mesečno garancijo, ki vam jo izdamo ob nakupu. Dodatno zagotovilo kakovosti je spoštovanje standarda kvalitete ISO9002.

Enostavna namestitev

Enostavno in hitro montažo lahko opravite sami – brez dodatnih stroškov za hišne mojstre, ki bi se mučili z zapletenimi sistemi. Kopalniška armatura EYN 104 je opremljena z vsemi potrebnimi cevmi in dodatki za namestitev.

Ugodna cena kopalniške armature EYN 104

Da eleganten, dizajnerski stil ni nujno drag, dokazuje cena te ekstravagantne pipe za umivalnik. Privoščite svoji kopalnici nekaj več!

 

Dodatne informacije

Višina

,