Izvlečna zlata kopalniška armatura | pipa EYN KZI9886

219 269 

219 269 

Tip armature: pipa primerna za dvojni ali enojni umivalnik v kopalnici
Namestitev: kopalniška armatura montirana na umivalnik
Glavni material: trpežna medenina
Površina: imitacija zlata
Število ročajev: en
Oblika: sodobna
Način toka vode: klasičen okrogli curek
Število lukenj za montažo: ena

Podrobni opis za izvlečno zlato kopalniško armaturo | pipa EYN KZI9886

Posodobite vašo kopalnico

Izvlečna zlata kopalniška armatura EYN KZI9886 je pipa, ki bo zadostila vsem vašim potrebam in željam. Z njo bo kopalnica zasijala v popolnoma novi, sodobni luči.

Armatura je dizajnirana tako, da izraža sodobnost – tako vizualno, kot tudi glede na svojo funkcionalnost. Izvlečni tuš bo poskrbel, da noben opravek ne bo težak.

Izvlečna zlata kopalniška armatura EYN KZI9886 vas bo navdušila v vseh pogledih. Prepričani smo, da bo v njeni prisotnosti kopalnica videti sodobno, urejeno in elegantno.

Sodoben dizajn, kombiniran z zlato barvo

Izvlečna zlata kopalniška armatura izraža eleganco in prefinjenost. Zaobljeni robovi kvadratasto oblikovane armature izražajo mehkobo, ki dodatno poudarja odraz elegance in skrbi za ne preveč robat videz kopalnice. V kombinaciji z zlato barvo je pipa enostavno čudovita!

Imitacija zlata, ki krasi površino izdelka, oddaja sijaj, ki ga ne boste mogli spregledati. Zaradi kakovostne izdelave bo armatura ohranila sijaj tudi vrsto let po nakupu.

Armatura ima en ročaj, ki je dizajniran tako, da se popolnoma sklada s preostalim delom armature in lepo zaključuje celoto. Je prijeten na dotik in enostaven za uporabo.

Armatura ima izvlečni tuš, ki ga lahko glede na svoje potrebe izvlečete ali skrijete. Tuš vam bo poenostavil kopalniške opravke.

Izvlečna zlata kopalniška armatura z vami še vrsto let

Da, prav ste prebrali. Sedaj vam ni potrebno skrbeti za življenjsko dobo vaše nove armature. Izvlečna armatura je izdelana iz kakovostne in trpežne medenine, ki bo poskrbela, da bo ta čudovita armatura vašo kopalnico krasila tudi več let po njenem nakupu.

Preprosta montaža

Montaža izdelka je tako zelo enostavna, da jo lahko opravite sami, tudi če niste hišni mojster. Za namestitev armature boste potrebovali eno samo luknjo.

24-mesečna garancija

Ob nakupu izdelka vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo. Naša spletna trgovina je vredna vašega zaupanja. Nakup bo opravljen varno in brez tveganj.

Izvlečna zlata kopalniška armatura EYN KZI9886
You're viewing: Izvlečna zlata kopalniška armatura | pipa EYN KZI9886 219 269 
Izberite možnosti