Izvlečna LED kopalniška/kuhinjska armatura s tušem | Pipa EYN 697

159 

159 

Tip armature: kuhinjska/kopalniška pipa za enojni ali za dvojni umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na pult ali na umivalnik
Glavni material: trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Oblika: sodobna
Število lukenj za montažo: ena
Barva: nikelj
Način toka vode: tuš
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
LED svetilka: da (samodejno spreminjanje barve glede na temperaturo vode)
Napajanje: voda – baterija ni potrebna
LED svetloba: modra, zelena, rdeča
Posebnost: izvlečni tuš (cca 70 cm), termostatska pipa

Podrobni opis za izvlečno LED kopalniško/kuhinjsko armaturo s tušem | Pipa za umivalnik EYN 697

Kuhinjska/kopalniška pipa EYN 697 je izjemen dodatek k uporabnosti in eleganci vaše kuhinje ali kopalnice 

Kopalniška/kuhinjska armatura EYN 697 vas bo očarala s svojo barvitostjo ter izjemno uporabnim izvlečnim tušem. Sodobna oblika pipe je primerna za kuhinjo ali kopalnico, namestite jo lahko na enojni ali na dvojni umivalnik. Armatura EYN 697 je narejena iz kakovostne medenine ter ima prevleko iz poliranega kroma.

Izvlečni tuš, s katerim je opremljena kopalniška/kuhinjska armatura EYN 697

Sodobno oblikovana kopalniška/kuhinjska armatura EYN 697 se ponaša z izvlečnim tušem, ki vam pipo podaljša za približno 70 cm. Več kot dovolj za to, da izvlečni tuš doseže vedro vode, ki je na tleh, ter ga napolni z vodo. Brez nepotrebnega dvigovanja težkih, z vodo napolnjenih posod. Če pipo namestite v kopalnico, lahko izvlečni tuš po potrebi uporabljate tudi nad banjo ali bidejem. Kadar ne potrebujete dodatne dolžine, tuš preprosto skrajšate ter ga uporabljate kot običajno pipo.

Kopalniška/kuhinjska armatura EYN 697 spada med visoke armature

Poleg zelo uporabne izvlečne funkcije pipe EYN 697, vam bo prav prišla tudi njena višina. Pod njenih 230 mm boste brez težav postavili večje posode, vaze ali steklenice. Če jo boste uporabili v kuhinji, pomivanje velikih pladnjev ali pekačev ne bo več težava.

Barvita izkušnja pipe EYN 697

Model kopalniške/kuhinjske armature EYN 697 vključuje LED lučko, ki bo popestrila vašo izkušnjo uporabe pipe. Lučka se bo samodejno obarvala v eno izmed treh različnih barv (modra, zelena, rdeča), glede na trenutno temperaturo vode, ki teče skozi pipo. Pri nizki temperaturi vode bo LED lučka svetila modro. Ko se bo temperatura dvignila, se bo svetloba samodejno obarvala zeleno. Pri visoki temperaturi vode pa vas bo očarala rdeča barva.

LED lučka ne potrebuje dodatnih baterij

LED lučka modela kopalniške/kuhinjske armature EYN 697, ki bo popestrila vašo uporabo pipe, ne potrebuje nobene dodatne baterije, saj deluje na pretok vode skozi pipo. Ne bo se vam potrebno ukvarjati z menjanjem baterij ali dodatnimi stroški.

Izvlečna LED kopalniška/kuhinjska armatura bo z vami vrsto let

Kopalniška/kuhinjska pipa EYN 697 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

Preprosta in hitra montaža kuhinjske/kopalniške armature

Enostavno in hitro montažo pipe EYN 697 lahko opravite sami – brez dodatnih stroškov za hišne mojstre, ki bi se mučili z zapletenimi sistemi. Pipa se pritrdi na pult ali na umivalnik, s pomočjo ene same luknje. Vaš paket vsebuje vse potrebno za montažo.

Lesk, ki traja 

Kuhinjska/kopalniška armatura EYN 697 je izdelana iz materialov, ki zagotavljajo dolgotrajen lesk. Nihče si ne želi neestetskih vodnih madežev ali lis na pipi. Kuhinjsko armaturo očistimo zgolj z nežnim detergentom. Hitro in enostavno.

Ugodna cena kopalniške/kuhinjske armature EYN 697

Izvlečna kopalniška/kuhinjska pipa z LED svetilko, ki bo v vašo kopalnico ali kuhinjo vnesla barvitost ter vam olajšala marsikatero aktivnost, je lahko vaša po zelo ugodni ceni. Izkoristite priložnost!

Nakup brez tveganja in zagotovilo kakovosti

24-mesečna garancija, ki vam jo izdamo ob nakupu kopalniške/kuhinjske armature, vam omogoča nakup brez tveganja.

Izjemna uporabnost, sodobni videz in barvita izkušnja – s kopalniško/kuhinjsko armaturo EYN 697

Iščete nekaj več za svojo kopalnico ali kuhinjo? Sodobna eleganca in barvitost, z roko v roki z izjemno praktično uporabnostjo, je prava izbira.

Vaša pošiljka vključuje:

– 1x LED kuhinjska pipa
– priklop za toplo in mrzlo vodo
– montažni pribor

 

LED_kuhinjska_kopalniska_armatura_pipa_EYN697_tri_barve
You're viewing: Izvlečna LED kopalniška/kuhinjska armatura s tušem | Pipa EYN 697 159 
Dodaj v košarico