Izvlečna kuhinjska armatura s tušem | pipa EYN KZI3795

279 

Tip armature: pipa primerna za dvojni ali enojni umivalnik v kuhinji
Namestitev: Kuhinjska armatura montirana na pult
Glavni material: trpežna medenina
Površina: imitacija zlata
Število ročajev: dva
Oblika: sodobna
Način toka vode: tuš ali klasičen okrogli curek
Število lukenj za montažo: ena

Opis

Podrobni opis za izvlečno kuhinjsko armaturo s tušem | pipa EYN KZI3795

Izvlečna kuhinjska armatura s tušem v vaši kuhinji

Imate tudi vi radi kuhinjska opravila? Uživate v kuhanju in si želite profesionalno opremljene kuhinje, s katero bo vsako opravilo lažje, vaš užitek ob kuhanju pa še večji? Izvlečna kuhinjska armatura s tušem je vse to, kar ste si kdaj želeli.

Z izvlečno kuhinjsko armaturo s tušem bo vaša kuhinja videti profesionalno opremljena in prilagojena vašim potrebam. Gre za neverjetno funkcionalno in prilagodljivo armaturo, ki jo krasi tudi čudovit dizajn, zato bo kuhinja videti sodobna. Kombinacija zlate in srebrne barve bo poskrbela za popestritev opremljenosti vaše čudovite kuhinje.

Prilagodljivost, združena s sodobnim dizajnom

Izvlečna kuhinjska armatura s tušem se prilagaja vašim potrebam – z njo je vsako opravilo v kuhinji preprosto. Pipa bo poskrbela, da se boste počutili kot pravi kuhinjski mojster. Naj bo vaša kuhinja videti sodobno opremljena in dovršena do najmanjše podrobnosti.

Izjemno funkcionalnost in prilagodljivost armature dopolnjuje njena dovršena zunanjost – izvlečna kuhinjska armatura s tušem je dizajnirana po najsodobnejših trendih, tako, da je videti profesionalna, uporabna in hkrati tudi modna. Le kdo se lahko uprl kombinaciji zlate in srebrne barve? Prepričani smo, da bomo tudi vaši gosti navdušeni nad to prekrasno kuhinjsko armaturo.

Izvlečna kuhinjska armatura s tušem z dolgo življenjsko dobo

Izvlečna kuhinjska armatura je narejena iz najbolj kakovostnih materialov. Glavni material predstavlja medenina, ki slovi po svoji trdnosti in trpežnosti, ena izmed njenih prednosti pa je tudi skrb za daljšo življenjsko dobo izdelka. Zaradi skrbne izbire materialov bo pipa z vami še vrsto let.

Preprosta montaža

Vse, kar boste potrebovali za njeno montažo, boste prejeli v kompletu skupaj z izdelkom. Ker je montaža enostavna, jo lahko opravite sami.

24-mesečna garancija

Ob nakupu izdelka vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo. Nakup bo opravljen varno in brez tveganj. Naša spletna trgovina je vredna vašega zaupanja.