Izvlečna kopalniška armatura | pipa EYN KZI8705

219 259 

Tip armature: pipa primerna za dvojni ali enojni umivalnik v kopalnici
Namestitev: kopalniška armatura montirana na pult
Glavni material: trpežna medenina
Površina: imitacija zlata
Število ročajev: en
Oblika: sodobna
Način toka vode: klasičen okrogli curek
Število lukenj za montažo: ena

Opis

Podrobni opis za izvlečno kopalniško armaturo | pipa EYN KZI8705

Sodobnost vaše kopalnice

Si tudi vi prizadevate opremiti vašo kopalnico v sodobnem stilu? Če v ta namen iščete tudi novo armaturo, potem je izvlečna kopalniška armatura EYN KZI8705 prava izbira za vas.

Izvlečna kopalniška armatura EYN KZI8705 je pipa s sodobnim dizajnom in prav tako sodobnimi funkcijami. Njena največja prednost je izvlečni tuš, ki ga lahko glede na vašo željo in potrebe izvlečete ali zložite, da bo pipa videti kot povsem običajna.

Izvlečna kopalniška armatura vas zagotovo ne bo razočarala.

Eleganca brez odvečnih delov

Izvlečna kopalniška armatura je dizajnirana tako, da je kljub posodobljeni funkciji videti elegantno. Pipa nima odvečnih delov, ki bi zasenčili njeno čudovito, preprosto, pa vendar elegantno podobo. Armatura nima robov,  oblikovana je ovalno. Nekaj več robov lahko najdemo na ročici armature, vendar so tudi ti robovi neostro oblikovani, kar lepo zaključi celotno podobo izdelka.

Armatura je na nek način skrivnostna – kot smo že omenili, je na prvi pogled videti kot povsem običajna armatura, ki pa v sebi skriva majhno, a zelo pomembno skrivnost – izvlečni tuš, ki nam lahko precej poenostavi delo.

Omeniti moramo tudi imitirano zlato, ki krasi površino izdelka. Njegov sijaj v vsakem trenutku poskrbi za navdušenje nad samim izdelkom.

Izvlečna kopalniška armatura z vami še vrsto let

Prav gotovo ste že slišali za medenino – gre za trden in trpežen material, ki se danes pogosto uporablja za izdelavo najbolj kakovostnih in vzdržljivih armatur. Izjema ni niti armatura EYN KZI8705. Vaše skrbi, da bo pipa po nekaj mesecih uporabe videti dotrajana, so zares odveč.

Enostavna montaža

Izvlečna kopalniška armatura je preprosta za montažo – zanjo vam ni potrebno biti poseben hišni mojster. Potrebujete le nekaj časa in opremo, ki jo boste prejeli v kompletu z izdelkom.

24-mesečna garancija

Ob nakupu izdelka vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo. Izdelek je vreden svoje cene.

Dodatne informacije

Barva - zaključni sloj

,