Izvlečna kopalniška armatura s cevjo 150 cm | Pipa EYN BIZ1600

169 219 

Opis

Odkrijte Revolucionarno Univerzalnost in Eleganco: EYN Pipa za Kopalnico in Kuhinjo

Predstavljamo vam EYN, pipa, ki presega vsa pričakovanja in prinaša inovativnost ter funkcionalnost v vaš dom. Z oblikovanjem, ki je tako elegantno kot praktično, EYN nudi edinstveno kombinacijo značilnosti, ki bo poenostavila vaše vsakodnevne rutine – od pranja las do priprave svežih obrokov. Z našo 5-letno garancijo, vam EYN zagotavlja mir in zanesljivost za dolgo časa.

Razširljiva Tuš Funkcija: Dvojna Moč v Vaših Rokah

EYN pipa vam omogoča, da z lahkoto preklapljate med močnim curkom in nežnim tušem z enim samim zasukom mešalne šobe. Razširljiva tuš glava, idealna za umivanje las ali polnjenje večjih posod, se ponaša s 150 cm dolgo cevjo, ki vam omogoča popolno svobodo in udobje pri uporabi.

Pitna Fontana: Inovacija na Dosegu Roke

Inovativna odprtina na vrhu pipe EYN vam omogoča enostavno pitje vode, odstranjevanje ličil ali ščetkanje zob. Z enostavnim pritiskom na preklopnik na dnu, voda elegantno priteče iz vrha izliva, kar vam prinaša dodatno udobje in funkcionalnost.

Enostavnost Uporabe: Popolna Nadzor in Prilagodljivost

EYN pipa vam s svojim enoročnim mešalnikom omogoča preprosto uravnavanje temperature in pretoka vode. Z visokim izlivom pod kotom 48° je ta pipa idealna ne samo za umivanje rok ali zelenjave, ampak zlahka opravlja z vsemi izzivi, ki jih prinesejo kuhinjska opravila.

Enostavna Montaža: Hitro in Brezskrbno

Z standardno 3/8-palčno povezavo in priloženim navodilom za montažo lahko EYN pipa postane del vašega doma v približno 15 minutah – brez potrebe po dragem obisku vodovodarja. Ta enostavnost namestitve skupaj z našo 5-letno garancijo zagotavlja, da je EYN pipa izbira, ki vam prinaša mir in zadovoljstvo.

Zakaj Izbrati EYN?

  • 5-letna garancija: Zavezani smo k zagotavljanju kakovosti in zadovoljstva, kar dokazujemo z našo izjemno garancijsko politiko.
  • Razširljiva tuš funkcija: Dvojna funkcionalnost za večjo prilagodljivost in udobje.
  • Pitna fontana: Dodajte svojemu dnevu priročnost z inovativno obliko.
  • Enostavnost uporabe in montaže: Prihranite čas in denar z intuitivno zasnovo in preprosto montažo.

Odkrijte, kako lahko EYN pipa spremeni vaš vsakdan in vnese eleganco ter praktičnost v vaš dom. Izberite EYN za brezskrbno prihodnost z neprimerljivo funkcionalnostjo in zanesljivostjo.

Garancija: 5 let.

Dodatne informacije

Višina

,