Elegantna stenska armatura za umivalnik | pipa EYN SU0167

199 239 

199 239 

Tip armature: stenska armatura za umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na steno
Glavni material: trdna in trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: dva
Stil: sodoben
Način toka vode: okrogel curek
Število lukenj za montažo: tri
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)

Podrobni opis za elegantno stensko armaturo za umivalnik | pipa EYN SU0167

Elegantna stenska armatura za umivalnik

Elegantna stenska armatura za umivalnik EYN SU0167 je pipa klasičnega videza, kateremu pa ne primanjkuje elegance. Podala se bo v vsak prostor, ne glede na opremljenost. Če si želite bolj preprostega videza, se bo armatura lepo zlila s preprosto ureditvijo prostora, v kolikor pa si želite bolj elegantnega, prefinjenega videza, pa bo pipa čudovit dodatek k sodobno oblikovanemu umivalniku.

Elegantna stenska armatura za umivalnik ima dva ročaja (za toplo in mrzlo vodo) in je primerna za enojne umivalnike. Oblika ročajev se armaturi lepo podaja in je čudovit dodatek k preprostosti armature.

Preprosta in hkrati elegantna

Elegantna stenska armatura za umivalnik EYN SU0167 je zares preprosto oblikovana in nima nobenih odvečnih delov, zato morda na prvi pogled izgleda kot klasična armatura. Vendar je vse prej kot to – če niste ljubitelj drznega življenjskega sloga, ki bi ga odražali v opremljenosti prostorov, potem je pipa EYN SU0167 prava izbira za vas. Če pa vam je pipa všeč, a se vam zdi preveč preprosta in vas skrbi, da njena prisotnost v prostoru ne bo opazna, potem jo lahko kombinirate z ekstravagantnim umivalnikom, kot si lahko pogledate v galeriji izdelka. Opazili boste, kako bo armatura popolnoma prevzela prostor.

Elegantna stenska armatura z dolgo življenjsko dobo

Elegantna stenska armatura za umivalnik EYN SU0167 je narejena iz materialov, ki dandanes slovijo kot najprimernejši za izdelavo armatur, saj podaljšujejo življenjsko dobo izdelka in skrbijo za večletno ohranitev popolnega videza površine. Govorimo seveda o trdni, trpežni medenini in zaključnem sloju iz poliranega kroma.

Dovršen keramični ventil prispeva k daljši življenjski dobi izdelka in preprečuje nadležno kapljanje vode.

24-mesečna garancija

Ob nakupu stenske armature vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo. Armatura je izdelana iz najbolj kakovostnih materialov in je brez vsakega dvoma vredna svoje cene.

Elegantna stenska armatura EYN SU0167
You're viewing: Elegantna stenska armatura za umivalnik | pipa EYN SU0167 199 239 
Izberite možnosti