Ekstravagantna stenska armatura za umivalnik | pipa EYN SU4442

279 

Tip armature: stenska armatura za umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na steno
Glavni material: trdna in trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: dva
Stil: sodoben
Način toka vode: slap
Število lukenj za montažo: tri
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)

Opis

Podrobni opis za ekstravagantno stensko armaturo za umivalnik | pipa EYN SU4442

Ekstravaganca v domači kopalnici

Ste si od nekdaj želeli, da bi bila vaša kopalnica videti kot kopalnice, ki ste jih uporabljali v času bivanja v prestižnih hotelih ali pa ste jih morda videli v filmih? Si tega želite tudi danes, a ne najdete primerne opreme za prestižen in ekstravaganten videz kopalnice?

Razveselimo vas lahko z dejstvom, da ste pravkar našli armaturo, ki je zares videti prestižna, elegantna in ekstravagantna kot nobena druga! Sedaj imate priložnost, da kopalnico opremite tako, kot ste si vedno želeli. Izpolnite si sanje in začnite uživati v popolnoma novem videzu kopalnice! Vse to vam omogoča  ekstravagantna stenska armatura za umivalnik EYN SU442.

Prefinjena, ukrivljena oblika z gladkimi robovi

Ekstravagantna stenska armatura za umivalnik EYN SU4442 je ukrivljene oblike in ima gladke robove. Po obliki spominja na slap, kar je skladno z dejstvom, da predstavlja slap tudi način toka vode. Armatura ima  dva elegantno kreirana ročaja, ki se podajata k ekstravagantnemu videzu glavnega dela armature.

Sijaj površine in voda, ki se v obliki slapa izlije iz krivine armature vas bosta pustila odprtih ust. Navdušenja ne bodo mogli skriti niti vaši gosti. Naj vas nežen zvok slapa popelje v vaš najljubši kotiček v naravi.

Ekstravagantna stenska armatura z vami dolga leta

Ekstravagantna stenska armatura za umivalnik EYN SU4442 vas bo navduševala še več let po nakupu. Zahvala za to gre trpežni in trdni medenini, prevlečeni s poliranim kromom. Oba materiala skrbita za dolgo življenjsko dobo izdelka in za lep sijaj, ki ga boste ohranili s čiščenjem z nežnim detergentom.

Enostavno stensko montiranje

Enostavno in hitro montažo lahko opravite čisto sami. Armaturo je potrebno pritrditi na steno.

V kompletu boste prejeli vse, kar potrebujete za montažo.

Zagotovilo kakovosti in 24-mesečna garancija izdelka

Ob nakupu izdelka vam nudimo kar 24-mesečno garancijo.