Ekstravagantna kopalniška armatura |pipa EYN KP17169

269 

Tip armature: pipa za kopalnico, primerna za umivalnik
Namestitev: kopalniška armatura se pritrdi na umivalnik
Glavni material: trdna in trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Način toka vode: slap
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
LED svetilka: da

Opis

Podrobni opis za ekstravagantno kopalniško ali sanitarno LED armaturo | pipa EYN KP17169

Barvitost v vaši kopalnici

Je vaš stil drzen? Si želite svoj življenjski slog izraziti tudi v opremljenosti vaše kopalnice? Če ste odgovorili z “da”, potem ste na pravi strani. Predstavljamo vam pipo, ki je morda prav to, kar iščete!

Ekstravagantna kopalniška armatura ima vse, kar si lahko predstavljate. Je unikatnega videza, preprosta za uporabo, barvita in drzna na pogled.

Naj vaša kopalnica zasije v popolnoma novi luči!

Dizajn brez primere

Ekstravagantna kopalniška armatura je tako zanimivega dizajna, da ne boste mogli skriti navdušenja. Oblika majhne fontane vas ne bo pustila ravnodušnih. V sredini čudovite fontane je kroglica, ki se obarva glede na temperaturo vode v modro, zeleno ali rdečo barvo. Okrog kroglice teče prav tako obarvana reka, ki se na koncu fontane izlije kot slap.

Ekstravagantna kopalniška armatura ima neverjetno pomirjevalen učinek na vsakogar, ki jo uporabi. Pogled na barvno reko, ki se na koncu spremeni v slap vas bo pomiril po napornem dnevu in vam dal navdih in moč za nove priložnosti. Pomislite – hkrati lahko opravite, kar morate in se ob vsem tem se sproščate. Neprecenljivo…

Ekstravagantna kopalniška armatura z dolgo življenjsko dobo

Ekstravagantna kopalniška armatura je narejena iz trdne medenine, zaključni sloj pa predstavlja poliran krom. Pipa ima neverjetno dolgo življensko dobo, za katero gre zahvala premišljeno izbranim materialom. Dovršen keramični ventil preprečuje neželjeno kapljanje vode.

Preprosta montaža

Montaža kopalniške armature je tako enostavna in hitra, da jo lahko opravite tudi sami. Za namestitev je potrebna samo ena luknja. Vse, kar boste za to opravilo potrebovali, boste prejeli v kompletu skupaj s kopalniško armaturo.

24-mesečna garancija

Ob nakupu ekstravagantne kopalniške armature vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo, s katero potrjujemo, da je izdelek vreden vsakega evra. Cena je ugodna. Vaš nakup bo opravljen varno in popolnoma brez tveganj.

Dodatne informacije

Osvetlitev

brez