Črni podometni tuš sistem z dežjem | tuš sistem EYN PT79456

359 

359 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Površina: bron
Stil: sodoben
Število ročajev: en
Način toka vode: dež
LED svetilka: da

Podrobni opis za črni podometni tuš sistem z dežjem | tuš sistem EYN PT79456

Črni podometni tuš sistem z dežjem v vaši kopalnici

Črni podometni tuš sistem z dežjem je sodobnega dizajna, zato je primeren za vsako sodobno opremljeno kopalnico. Ker je bolj drznega izgleda, se zanj odločajo predvsem tisti, ki si upajo izraziti svojo drznost in si želijo, da tuš sistem v kopalnici vso pozornost pritegne nase.

Če vam je torej všeč bolj drzen slog, črna barva, sodobne oblike in funkcija dežja, potem je črni podometni tuš sistem prava izbira.

Odločite se za nakup in posodobite vašo kopalnico s tem izjemno zanimivim črnim podometnim tuš sistemom.

Sodoben dizajn, kombiniran s črno barvo

Črni podometni tuš sistem EYN PT79456 združujejo sodobne oblike, lepo oblikovani robovi in prekrasna črna barva. Izdelek vas zagotovo ne bo razočaral.

Zaradi enega načina toka vode (funkcija dežja) morda ni najbolj primeren za tiste, ki imate raje klasičen način prhanja z ročico za prhanje. Kljub temu pa se boste prav gotovo navdušili tudi nad funkcijo dežja, s katero se lahko v mislih preselite v naravo in si predstavljate, kako dežne kapljice božajo vašo kožo.

Privoščite si sprostitev po napornem dnevu v družbi tega čudovitega črnega podometnega tuš sistema v trenutku, ki traja.

Črni podometni tuš sistem bo z vami vrsto let

Črni podometni tuš sistem sestavljajo materiali, ki skrbijo za njegovo dolgo življenjsko dobo, kar pomeni, da bo tuš sistem z vami še dolga leta. Trpežna medenina s prevleko iz brona ustvarja lepo površino in preprečuje, da bi se na njej pojavili neestetski madeži.

Črni podometni tuš sistem ima keramičen ventil, zato ne bo prišlo do kapljanja vode.

24-mesečna garancija

Ob nakupu tega izdelka vam nudimo kar 23-mesečno garancijo. Zagotavljamo vam, da je razmerje med kvaliteto in ceno izdelka odlično. Naša spletna trgovina je vredna vašega zaupanja.

Črni podometni tuš sistem EYN PT79456
You're viewing: Črni podometni tuš sistem z dežjem | tuš sistem EYN PT79456 359 
Dodaj v košarico