Črna univerzalna pipa EYN 054 | Sodobna LED kuhinjska/kopalniška armatura s tušem

169 

Tip armature: kuhinjska/kopalniška pipa za enojni ali za dvojni umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na pult ali na umivalnik
Glavni material: trpežna medenina
Površina: črn poliran krom
Število ročajev: en
Oblika: sodobna
Število lukenj za montažo: ena
Vrtljivost: da
Način toka vode: tuš
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
Barva: črna
LED svetilka: da (samodejno spreminjanje barve glede na temperaturo vode)
LED svetloba: modra, zelena, rdeča
Termostatska pipa: da

Počisti

Opis

Podrobni opis za LED kuhinjsko/kopalniško armaturo s tušem | Črna univerzalna pipa EYN 054

Naj vaša kuhinja/kopalnica odraža vašo edinstveno osebnost 

Želite, da je vaša kuhinjska/kopalniška armatura drugačna, posebna, atraktivna? Potem je prava izbira za vas črna univerzalna pipa EYN 054, ki jo lahko namestite v kuhinjo in/ali kopalnico. Ker je vrtljiva, je primerna tako za enojni kot tudi za dvojni umivalnik oziroma pomivalno korito.

Črna univerzalna pipa EYN 054 izraža drznost, drugačnost, posebnost

Umetelno oblikovana kopalniška/kuhinjska armatura s tušem vsebuje kombinacijo edinstvene črne barve ter kroma. Iz nje priteče curek vode v obliki tuša, vgrajena LED svetilka pa vodni curek obarva v modro, zeleno ali rdečo barvo. Sodoben dizajn zaključuje še umetelno oblikovan ročaj v barvi kroma, ki je tudi prijeten na otip. Z njegovo pomočjo boste z lahkoto in preciznostjo dozirali hladno oziroma toplo vodo.

Izdelek visoke kakovosti

Črna univerzalna pipa EYN 054 je izdelana iz kakovostne medenine ter ima prevleko iz poliranega kroma, ki ga s posebnim postopkom obarvajo v črno. Črnina je še poudarjena s kombiniranjem običajnega poliranega kroma, ki se pojavi na nekaterih delih pipe. Ventil je iz kvalitetne keramike, ki omogoča podaljšano življenjsko dobo ter poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

Tuš, s katerim očara črna univerzalna pipa EYN 054

Sodobno oblikovana kopalniška/kuhinjska armatura EYN 054 se ponaša s tuš načinom toka vode, ki je obarvan s svetlobo iz LED svetilke. Namesto običajnega okroglega curka vode, se bo iz črne univerzalne pipe vsulo na tisoče drobnih kapljic, obarvanih v modro, rdečo ali zeleno barvo. Vaši gostje bodo občudovali to barvitost.

Pipa EYN 054 je opremljena z močno LED svetilko

Model kopalniške/kuhinjske armature EYN 054 vključuje močno LED svetilko, ki bo popestrila vašo izkušnjo uporabe pipe. Svetilka se bo samodejno obarvala v eno izmed treh različnih barv (modra, zelena, rdeča), glede na trenutno temperaturo vode, ki teče skozi pipo. Pri temperaturi vode pod 35 stopinj celzija, bo LED lučka svetila modro. Ko se bo temperatura dvignila med 35 in 43 stopinj celzija, se bo svetloba samodejno obarvala zeleno. Pri temperaturi vode med 43 in 50 stopinj celzija, vas bo očarala rdeča barva. Na to, da je temperatura presegla 50 stopinj, pa vas bo opozorilo utripanje rdeče LED lučke.

Dodatna baterija za LED svetilko ni potrebna

Kopalniška/kuhinjska pipa EYN 054 ima vgrajeno LED svetilko, ki jo napaja sama voda, med tem ko teče skozi njo. Ne bo se vam potrebno ukvarjati z nakupom in menjavo dodatnih baterij.

Preprosta in hitra montaža kuhinjske/kopalniške armature

Montažo črne univerzalne pipe EYN 054 lahko opravite sami, hitro in preprosto. Pipa se pritrdi na pult ali na umivalnik/pomivalno korito, s pomočjo ene same luknje. Vaš paket vsebuje vse potrebno za montažo.

Črna univerzalna pipa EYN 054 je lahko vaša po ugodni ceni

Posebnost, dizajnerski stil in kvaliteta so običajno dragi, tokrat pa vam  ni potrebno seči globoko v denarnico. Privoščite svoji kuhinji/kopalnici nekaj več!

Vaš dom, vaš stil, vaša barva

Črna univerzalna pipa EYN 054 je lahko pika na i vašega unikatno opremljenega stanovanja. Naj tudi vaš izbor pipe odraža vašo osebnost.

 

Dodatne informacije

Ostale lastnosti

,