Črna ekstravagantna armatura za kopalnico EYN CM0868 | Črna LED pipa

109 

Tip armature: pipa za kopalnico, primerna za umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na umivalnik ali pult
Material: trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Vroča in mrzla voda: da
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
LED svetilka: da
Barve LED svetlobe: rdeča/zelena/modra (glede na temperaturo vode)
Baterija: ne (deluje s pomočjo pretoka vode)
Termostatska pipa: da
Barva: črna in krom

 

Opis

Podrobni opis za črno LED pipo | Črna ekstravagantna armatura za kopalnico EYN CM0868

Črna ekstravagantna armatura za kopalnico EYN CM0868 – pipa, ki izraža vaš drzen življenjski stil

Ekstravagantna črnina, močan okrogli curek vode, rahlo osvetljen z LED svetlobo ter ročaj s prevleko iz poliranega kroma so glavni atributi te mogočne kopalniške armature. Ekstravagantna armatura EYN CM0868 bo postala pika na i vaše dizajnersko opremljene kopalnice.

Pipa po vaši meri

Črna ekstravagantna armatura EYN CM0868 je ravno dovolj dvignjena, sega ravno dovoj daleč v globino ter ima navzdol usmerjeni del iz katerega priteče vodni curek. Ponosno se dviga nad umivalnikom ter si prisvoji pogled vsakogar, ki vstopi v kopalnico.

Ročaj s prevleko iz poliranega kroma

Črna ekstravagantna armatura za kopalnico EYN CM0868 je estravagantna, sodobno oblikovana pipa, ki jo zaključuje tanek ročaj s prevleko iz poliranega kroma. S tem dovršenim ročajem boste učinkovito namešali željeno temperaturo vode.

Črna ekstravagantna armatura za kopalnico EYN CM0868 – kvaliteta brez primere

Kopalniška pipa EYN CM0868 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma, ki je kombiniran s črno prevleko. Vodni curek priteče inavzdol usmerjenega dela, ki vsebuje LED svetilko. Svetilka se glede na temperaturo vode obarva v modro, zeleno ali rdečo svetlobo. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

Črna ekstravagantna armatura za kopalnico EYN CM0868 bo pritegnila poglede

Pipa EYN CM0868 bo pritegnila že s svojo neobičajno črnino. Ko pa bo skozi njo stekla voda, se bo vključila še močna LED svetilka, ki bo zgornji del vodnega curka obarvala v eno izmed treh barv: modra, rdeča, zelena. Pri temperaturi vode pod 35 stopinj celzija, bo LED lučka svetila modro. Ko se bo temperatura dvignila med 35 in 43 stopinj celzija, se bo svetloba samodejno obarvala v poživljajočo zeleno. Pri temperaturi vode med 43 in 50 stopinj celzija, vas bo očarala rdeča barva. Na to, da je temperatura presegla 50 stopinj, pa vas bo opozorilo utripanje rdeče LED lučke.

Baterija ni potrebna

LED svetilka vgrajena v pipo EYN CM0868 je narejena tako, da deluje s pomočjo pretoka vode, ki steče skozi pipo. Ne bo vam potrebno zgubljati časa z menjanjem baterij.

Preprosta montaža pipe

Črna ekstravagantna armatura za kopalnico EYN CM0868 pride v paketu z vsem potrebnim za njeno montažo. Montirate jo lahko sami, hitro in preprosto, s pomočjo ene luknje v umivalniku. Hitro in enostavno. In že lahko uživate v uporabi.

Ugoden nakup

Tokrat vam za ekstravaganten dizajn ne bo potrebno seči globoko v denarnico, saj je v naši spletni trgovini črna armatura za kopalnico EYN CM0868  na voljo po ugodni ceni.

Garancija kakovosti

Ob nakupu pipe EYN CM0868 vam izdamo 24-mesečno garancijp, kar vam omogoča nakup brez tveganja.

Naj tudi vaša pipa izraža kdo ste!

Izberite pipo, ki odraža vaš življenjski stil, vašo osebnost, vaš jaz. Očarajte svoje obiskovalce s prav posebno črno armaturo.