Bela kopalniška armatura | pipa EYN KAB0835

139 159 

Tip armature: pipa za kopalnico, primerna za pult
Namestitev: kopalniška armatura se pritrdi na pult
Glavni material: trdna in trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: dva
Stil: sodoben
Način toka vode: klasičen
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)

Počisti

Opis

Podrobni opis za belo kopalniško armaturo | pipa EYN KAB0835

Elegantna kopalniška armatura bo osvežila vsako kopalnico

Bela kopalniška armatura je s svojim elegantnim videzom prav gotovo nekaj posebnega. Je klasičnega dizajna, a na prvi pogled hkrati preprosta in elegantna. Posebnost je zanimiva oblika ročajev te armature.

Naj vaš umivalnik zasije v družbi čudovite bele kopalniške armature.

Pipa, ki je nekaj posebnega

Bela kopalniška armatura EYN KAB0835 ima navzdol usmerjeni del iz katerega priteče vodni curek s klasičnim načinom toka vode. Ponosno se dviga nad umivalnik in pritegne pogled vsakogar, ki vstopi v kopalnico.

Bela barva, ki jo krasi sijaj zaključnega sloja iz poliranega kroma je izjemna izbira barve za kopalniško armaturo EYN KAB0835, saj se ji fantastično poda in poudari celotno kreacijo. Bela barva bo v kopalnico vnesla svežino, ki jo boste vsakič znova občutili ob vstopu v prostor.

Prav tako se armaturi izjemno lepo podata ročaja. Sta klasične oblike, ki spominja na cvet. Nahajata se na vsaki strani armature in dopolnjujeta njeno unikatnost.

Bela kopalniška armatura z dolgo življenjsko dobo

Tudi vas skrbi življenjska doba armature? Sedaj to ni več potrebno. Bela kopalniška armatura je narejena iz premišljeno izbrane trpežne in trdne medenine, ki jo zaključuje sloj poliranega kroma. Materiala ohranjata sijaj površine tudi več let po njenjem nakupu!

Sijaj boste ohranili z rednim negovanjem armature, za katerega lahko uporabite nežen detergent. Čiščenje vam ne bo vzelo veliko časa.

Preprosta montaža

Naj vas razveselimo z dejstvom, da je montaža kopalniške armature tako preprosta, da vam ne bo potrebno zapravljati dodatnih vsot denarja ali dragocenega časa. Vse, kar boste potrebovali za pravilno namestitev pipe, boste prejeli v kompletu skupaj z izdelkom.

24-mesečna garancija

Ob nakupu armature vam zagotavljamo 24-mesečno garancijo, s katero potrjujemo, da je pipa kakovostne izdelave in ugodne cene. Vredna je vašega denarja in zaupanja naši spletni trgovini. 

Dodatne informacije

Barva - zaključni sloj

,