Nadometni tuš sistem EYN AT1442

569 599 

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Opis

Predstavljajte si sproščujočo prho, ki vas ovije v tok tople vode, obdana s prefinjenim, a robustnim dizajnom, ki obogati vašo kopalnico. Nadometni antični tuš sistem AT1442 je odlična izbira za vsakogar, ki išče popolno prho in kopalniško armaturo.

Premer glave je 20 cm in je okrogle barve. Glavo lahko usmerjate in ponuja popolnoma prilagodljivo doživetje tuširanja. Ponaša se z anti-kalcifikacijsko tehnologijo, ki omogoča preprečevanje kopičenja vodnega kamna na glavi tuša. S pomočjo ročnega pršila lahko ciljno očistite vašo kožo in lase, ki jih boste očistili z enim samim pritiskom na gumb. Tako lahko preprosto upravljate z vodo, ne da bi vas motila skrb za druge naprave.

Poleg tega ima naša tuš armatura tudi priključek za kadni izliv, ki omogoča preprost prehod med tuširanjem in polnjenjem kadi. S tem se boste izognili neprijetnim prekinitvam, ko morate izklopiti vodo in nato spremeniti nastavitev. Sestavni deli, ki jih uporabljamo v naši tuš armaturi, so izdelani iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Armatura je narejena iz anti-korozijskega materiala, ki ne bo rjavel, tudi če bo izpostavljena vlagi in vodi.

Nadometni antični tuš sistem AT1442 ima privlačen in klasičen dizajn, ki bo dopolnil vašo kopalnico in ustvaril prijetno vzdušje. Armatura ima antikno bronasto barvo, ki se lepo ujema z vsakim kopalniškim pohištvom in vam daje občutek elegance in sloga.

Zaradi enostavnega nameščanja in uporabe je nadometni antični tuš sistem AT1442 idealna izbira za vsakogar, ki išče kakovostno in lepo oblikovano tuš armaturo. Torej, če iščete prefinjen izdelek, ki vam bo nudil vrhunsko doživetje tuširanja in hkrati izboljšal videz vaše kopalnice, je to prava izbira za vas.

Nadometni tuš ima tri izlive in 5 let garancije.

 

Dodatne informacije

Polica

Da, Ne